'Paradise'-Simone afslører: Jeg smider p-pillerne, når .. - Her & Nu

'Paradise'-Simone afslører: Jeg smider p-pillerne, når ..

Simone og Philip har lagt klare planer for fremtiden.

Af Emilie Holm Egebro - 17. juni 2018 kl. 19:25

Tilbage i april blev det afsløret, at ‘Paradise’-parret Simone Hvenegaard og Philip May er blevet kærester igen. Parret fandt sammen under sidste års sæson af ‘Paradise Hotel’, men i november fortalte de, at de var gået hver til sit. I foråret blomstrede kærligheden dog igen, og parret flyttede efter kort tid sammen.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Paradisoer med i nyt datingprogram
Inden længe skal de dog undvære hinanden i fire måneder, og der er ingen tvivl om, at det bliver hårdt for parret:
LÆS OGSÅ: CHOK: Derfor blev ‘Paradise’-vinderen afsløret før tid
– Det har faktisk aldrig gået bedre med Philip og jeg. Det går som smurt, og vi er virkelig blevet gode for hinanden. Vi bor jo også sammen igen, så det er bare skide godt det hele. Det bliver derfor også rigtig forfærdeligt, når vi skal undvære hinanden i fire måneder, fordi Philip først skal til Spanien og jeg så skal afsted til Afrika i tre måneder bagefter. Men jeg tænker, vi kommer til at klare det. Vi ved, at det er hinandens drømme, vi skal ud at udleve, så vi må undvære hinanden. Det er jo heller ikke så lang tid, hvis man tænker på resten af livet, fortalte Simone, da Realityportalen.dk mødte hende til ‘Paradise’-finalen i torsdags.
LÆS OGSÅ: Lenny: Jeg havde ikke fået en krone med Nadja som partner
– Vi holder stadigvæk fast i, at vi gerne vil have et barn, når jeg er færdig på mit studiet om to år. Så om halvandet år vil jeg gerne smide p-pillerne, fortsatte Simone, da vi spurgte ind til parrets fremtidsplaner.
LÆS OGSÅ: Så meget tjener Geggo og Cengiz
Se hele interviewet med Simone øverst.
LÆS OGSÅ: Lenny smed kuglen i ‘Paradise’: Jeg har ikke fortrudt én eneste gang
LÆS OGSÅ: Lenny skriver historie med ‘Paradise’-sejr
AFSLØRING: Derfor vandt Tine og Lenny ‘Paradise Hotel’