CHOK: Philip og Simone flytter fra hinanden - Her & Nu

CHOK: Philip og Simone flytter fra hinanden

Inden længe må kæresteparret atter undvære hinanden.

Af Louise Vilsbøl - 16. april 2018 kl. 09:08

I sidste uge kunne Simone Hvenegaard og Philip May afsløre, at de havde fundet sammen igen, og lykken ville ingen ende tage. De var også allerede flyttet sammen i Simones lejlighed i Slagelse, men få dage efter at have annonceret deres forhold, afslører Simone nu, at de snart må undvære hinanden igen.
– Jeg flytter simpelthen til Afrika! Jeg har altid haft en drøm om at komme ned til de fattige børn, som man nu har set så meget om i fjernsynet. Jeg ville bare så gerne hjælpe de mennesker,  som jeg så havde det dårligt, skriver Simone på sin blog.
LÆS OGSÅ: Så meget tjener Geggo og Cengiz
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
Simone læser til socialpædagog, og det er i forbindelse med uddannelsen, at hun tager tre måneder til Uganda sammen med en veninde fra studiet.
– Uganda er et meget fattigt sted, og det kommer til at være noget af et kulturchok for mig. Jeg skal være på et børnehjem, hvor jeg kommer til at have med børn og unge at gøre, som har særlige behov, sociale vanskeligheder og psykisk og/eller fysisk funktionsnedsættelse, skriver Simone på sin blog.
Philip kommer også til orde på bloggen, hvor han fortæller, at han selvfølgelig vil savne sin kæreste, men han har den dybeste respekt for, at hun tager ud i verden og hjælper andre.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare
LÆS OGSÅ: Silas Holst bekræfter forhold med ‘Paradise’-hunk

Philip forlader Simone først

Det er dog ikke kun Simone, der rejser fra Philip. I sommeren er det nemlig Philip, der forlader Simone, for der skal han til Lloret de Mar, hvor han skal være destinationschef for Ung Rejs. Og her har Philip sin kærestes fulde opbakning.
– Jeg synes, det fedt, at Philip springer ud i det. Det er en oplevelse, og vi har for en gang skyld helt samme holdning til det! Vi kommer begge hjem med mere erfaring og en hel masse kærlighed. Hold nu fast, jeg kommer til at savne ham, skriver Simone på bloggen.
Læs hele Simones indlæg på bloggen, hvor man også kan høre mere om Simones uddannelse, og hvordan opholdet i Uganda kommer til at fungere i praksis.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe snydt: Jeg har mistet hele min indkomst
SE BILLEDERNE: ‘Paradise’-Simone har fået nye bryster


LÆS OGSÅ: Fie Laursen fortryder ‘Paradise’-deltagelse: Den dårligste beslutning i mit liv
LÆS OGSÅ: Fie jubler over rygestop: Men hun ryger stadig