'Paradise'-par kan fejre bryllupsdag

Det er nu et år siden, det første bryllup på ‘Paradise Hotel’ fandt sted, hvad mon TV3 finder på i år?

Af Louise Vilsbøl - 17. november 2017 kl. 13:03

Netop nu er optagelserne til den kommende sæson af ‘Paradise Hotel’ i fuld gang, og det får mange af de tidligere deltagere til at tænke tilbage på deres tid på hotellet. Men mens vi venter spændt på, hvilke overraskelser der er i vente i den nye sæson, kan vi se tilbage på sidste sæson, som startede med et brag, da to af deltagerne blev gift.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Paradise’-par var aldrig gift
Anders og Tanja kan i dag fejre et års bryllupsdag – eller det kunne de, hvis de stadig var gift, men selvom de valgte at annullere ægteskabet, er det stadig en særlig dag, fastslår Tanja på Instagram.
– I dag er det præcis et år siden, jeg stod ved alteret og sagde ja til denne skønne fyr, og jeg har aldrig fortrudt et eneste sekund. Tænk at man skulle dele en så stor oplevelse og møde nogle mennesker, der har fået en så særlig plads i ens hjerte. Selvom Anders og jeg ikke er gift i dag, så var dette stadig en kæmpe dag, som jeg aldrig vil glemme. Tillykke til os, til livet og til helt specielle venskaber, skriver hun til bryllupsbilledet.
Efterfølgende viste det sig dog, at selvom TV3 havde lagt stor vægt på, at der var tale om et rigtigt bryllup, så blev pairerne aldrig indsendt efterfølgende, og Tanja og Anders var aldrig lovformeligt gift. I dag har Anders fået en ny kæreste, men det tidligere “ægtepar” er stadig gode venner. Se alle billederne fra brylluppet øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Tanja fortryder sin deltagelse i programmet
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Boris husker ikke sex med Tanja