‘Paradise’-par åbner op: Sådan mødte vi hinanden

Der er en halvfræk historie knyttet til Daniel og Moniques første møde.

Af Caroline Grønne Wigdal - 16. april 2021 kl. 6:55

Der er ingen tvivl om, hvem Daniel Rosendal, også kendt som Lone Wolf fra sidste års udgave af ‘Paradise Hotel’, gerne ser stå i finalen med guldkuglen i hånden, når den nye sæson om mange uger når til vejs ende. Han har nemlig varme følelser for den nye deltager, 27-årige Monique Kromann fra Odense.

De to har nemlig en helt særlig forhistorie. Det fortæller Daniel til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: KÆMPE ‘PARADISE’-BRØLER: Optagelserne er forsvundet

Da han fyldte 25 år, arrangerede hans bedste ‘Paradise’-ven og “bror”, Casper Balo, et surprise party for ham. Her var alle Daniels nærmeste inviterede – men der kom også et par flotte damer, som ingen af gæsterne før havde mødt.

–  Balo havde fandeme også skaffet en stripper. Så ind kom stripperen og Monique. Monique overværede showet, da stripperen var hendes veninde. Efterfølgende blev de lidt, og vi faldt i snak. Det viste sig så, at Monique er fra Vejle, og på daværende tidspunkt boede hun omkring Horsens, så vi slog lige hovederne sammen et par gange. Både privat og i fitnesscenteret, forklarer Daniel.

LÆS OGSÅ: Cengiz giver trist melding

En flirt kørende

Faktisk var der til at begynde med lidt mere end bare venskabelige følelser i luften hos de to paradisoer.

– Vi havde en lille flirt kørende, siger Daniel.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-deltager taler ud om at være til begge køn

Det udviklede sig dog aldrig til mere. I dag er de venner, men de ses ikke længere så ofte, da Monique er flyttet til Odense. Men den nye ‘Paradise’-babe har stadig en fin plads i Daniels hjerte.

– Jeg har kun rosende ord om hendes person og et hjerte af guld. Jeg bakker fuldt ud op omkring hendes deltagelse. Det bliver spændende at følge, siger den tidligere ‘Paradise’-deltager.

LÆS OGSÅ: UH! Umut og kæresten deler glædelig nyhed