'Paradise'-hunk tog hjem efter to dage: Savnet blev for stort

Tobias Friberg, der er aktuel i ‘Paradise Hotel’ 2020, er et kendt ansigt på realityfladen. Han har nemlig deltaget i flere andre programmer, men i et af dem måtte han dog hurtigt give op.

Af Anna Løwe - 2. januar 2020 kl. 15:01

Den aktuelle ‘Paradise’-hunk Tobias Friberg er ikke et nyt ansigt i realitygenren. Han har nemlig været med i en stribe kendte programmer, inden han trådte indenfor på det luksuriøse hotel i Mexico. På CV’et finder man dermed både ‘Dagens mand’, ‘Besat af Bad Boys’ og ‘Robinson Ekspeditionen’. Sidstnævnte vil han dog helst ikke tale for meget om. Det afslører han i et ‘Juicy News’ interview i forbindelse med ‘Paradise Hotel’.
– Jeg har været med i Robinson, men det taler vi ikke om, griner Tobias og forklarer:
– Jeg har fået rimelig meget kritik i forhold til, at jeg kun var der i to dage. Men der skete simpelthen det, at jeg begyndte at savne min søn.
LÆS OGSÅ: SE HER: Den hemmelige gæst på ‘Paradise Hotel’
Da værten på Juicy News, Signe Kragh, sprøger Tobias, om han kunne finde på at deltage i ‘Robinson Ekspeditionen’ igen, er svaret da også klart:
– Nej, det tror jeg faktisk ikke, jeg ville. ‘Robinson’ er ikke lige mig. Jeg kan godt lide at gå i bad hver dag og have noget ordentligt tøj på og sådan, fortæller Tobias, der dog selv havde meldt sig til programmet:
– Derfor er det måske også endnu mere nederen, at jeg smuttede efter kun to dage. Men det er jo svært at forudsige, forklarer han.
LÆS OGSÅ: Vild tv-kamp i det nye år: Hvad skal du se?
Se hele interviewet med Tobias, hvor han også fortæller om ‘Besat af Bad Boys’ og ‘Dagens mand’, nedenfor:

LÆS HER: Realitystjernernes nytårsforsætter
LÆS OGSÅ: Hør årets ‘Paradise’-sang her