‘Paradise’-Sarah reddet af corona: Jeg drak hver dag

Sarah Tiedt er kommet på nye gode vaner, og det er corona-krisen årsag til.

Af Rikke Lynge - 30. marts 2020 kl. 16:56

Det er ikke meget sidste års Miss Paradise, Sarah Tiedt, har været i pressen siden bruddet med dette års Mr. Paradise, Türker Alici, i starten af januar. Men nu åbner hun op for en meget privat periode i livet efter bruddet, som corona-krisen har haft en positiv indvirkning på.

Sarah og Türker. Foto: Anthon Unger.


– Mit liv var nået ud på et sidespor, hvor jeg drak hver dag. Jeg havde hverken styr eller kontrol over mit liv. Så i de her hårde tider hjælper det mig på rette vej og tilbage på sporet. Jeg står op, passer mit job, tager hjem og får styr på mit liv, skriver Sarah i et Instagram-opslag.
LÆS OGSÅ: Türker taler ud: Derfor gik vi fra hinanden
Sarah refererer til alle de steder, der er lukket på grund af corona-situationen i Danmark.
– Det holder mig væk fra alle de sjove ting og byen! Det får mig tilbage på sporet, skriver Sarah fortsat.
LÆS OGSÅ: WOW: Sådan fik Sarah Tiedt idéen til sit nye look
Sarah er dog godt klar over, at corona-krisen er alvorlig, og at mange ikke ligefrem ser noget positivt i corona.
– Jeg prøver bare se positivt på livet og få et smil på læben, uanset hvordan verden ser ud.
LÆS OGSÅ: Lenny svarer ærligt tilbage på rygtet om utroskab
LÆS OGSÅ: Teitur inviterer ‘Paradise’-Simone på lummer date

Læs mere om