Lenny svarer ærligt på utroskabsrygter

‘Paradise Hotel’-vinderen er blevet godt og grundigt vred.

Af Caroline Grønne Wigdal - 30. marts 2020 kl. 11:05

Lenny Pihl Christensen, der var med i ‘Paradise Hotel’ i 2017 og 2018, er træt af de rygter, som anonyme brugere har spredt på platformen Jodel.
LÆS OGSÅ: Skuffet paradiso: Jeg advarede om, at det ville ske

Lenny og Nadja var tilbage i tiden et par. Foto: Uffe Kongsted


Rygtet siger, at Lenny har været sin kæreste Melina Buur utro med Nadja Hansen, som han tidligere har dannet par med. De to fandt hinanden i ‘Paradise Hotel’ 2018.
LÆS OGSÅ: Ærlig paradiso: Jeg blev kastet for hyænerne og ville bare hjem
– Der er intet ondt imellem mig og Nadja, men vores fortid er fortid, og det forbliver sådan. Der er meget hate omkring Nadja lige i øjeblikket, og ikke alt sammen er sandt. Jeg har ikke været sammen med Nadja siden vi brød fra hinanden, og det vil jeg bare gerne lige understrege, siger Lenny til Realityportalen.
Ifølge rygtet, som nogle anonyme personer har spredt, har Lenny og Nadja været sammen for tre uger siden. Derfor har Lenny skrevet en besked ud på Instagram, hvor han forklarer, hvad der er sket.
– Det er helt sort og en stor løgn, for jeg har ikke engang set Nadja siden Reality Awards, og der var hun kærester med Loco, skriver en oprevet Lenny i sin story.
Tilbage i efteråret 2019  fandt Nadja sammen med den 12 år ældre Puriya Loco, som har medvirket i ‘Robinson Ekspeditionen’, mens Lenny fandt en kæreste i Melina Buur.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe modtager hadebeskeder på nettet: Tænk jer om!
– Jeg synes virkelig, det er klamt at starte de rygter. Jeg gider ikke at have sådan noget lort hængende over hovedet, og min kæreste skal ikke sidde og læse sådan noget pis.
‘Paradise Hotel’-vinderen fortæller, at han ikke har haft noget kontakt til Nadja siden deres brud i begyndelsen af 2019. Ifølge ham har de slet ikke været i samme selskab siden Reality Awards, der blev afholdt i begyndelsen af januar, hvor de desuden ikke sagde hej til hinanden.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Ex on the Beach’-babe scorer kendt sanger
– Stop det rygte-pis, for det skaber kaos i vores privatliv, opfordrer Lenny.