’Paradise’-babe hastet til lægen: Det gør fucking ondt - Her & Nu

’Paradise’-babe hastet til lægen: Det gør fucking ondt

Under sin rejse til Indonesien var Nadja fra ‘Paradise Hotel’ ude for en grim oplevelse og måtte en tur til lægen.

Af Katja Gasiorowski - 1. august 2019 kl. 10:58

En rejse i den store vide verden byder på mange forskellige oplevelser – både på godt og ondt. Det har Nadja Hansen fra 2018-udgaven af ’Paradise Hotel’ måttet sande efter en tur til Indonesien i samarbejde med AdventureDK.
I løbet af den 14 dage lange tur til Bali, Gili og Lembongan har den 21-årige realitybabe haft sit livs rejse, hvor hun blandt andet har snorklet i krystalblåt vand og tæmmet vilde bølger på surfbrættet. Men ikke alt har været lutter lagkage, fortæller Nadja i en ny video på YouTube. Hun har nemlig været ude for en rigtig grim oplevelse under en bytur.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Lenny erkender: Bruddet med Nadja har taget hårdt på mig

Artiklen fortsætter under videoen, hvor de ‘De 3 Wichmanns’-søskende tager på en vild ferie med chili-smagning.

LÆS OGSÅ: Nadja blev skiftet ud med Julie af Lenny: Det gjorde mig usikker
– Jeg har været på Gili i to dage nu, tror jeg, og i går, da jeg var i byen, så skete der et eller andet med mit øje. Det har været hævet siden i går, siger hun med et rødt og tydeligt irriteret øje.
– Det gør fucking ondt, så jeg skal til lægen. Kan I ikke også se, at det her helt swollen (red. hævet)? Det gør fucking ondt, jeg ved ikke, hvad de skal gøre. Jeg skal i hvert fald til læge og droppe at tage ud at snorkle, som ellers var meningen, siger en trist Nadja, som har svært ved at kigge ind i kameraet og kalder sig selv for halvblind grundet øjets tilstand.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nadja har mødt ny sød fyr: Vi hygger os bare
I næste klip er Nadja udstyret med øjendråber og får hjælp til at tage dem af en af de øvrige deltagere på rejsen. Senere i videoen ser Nadjas øje ud til at være kommet sig, men hvad hævelsen præcist skyldtes vides ikke.
– Jeg ved stadig ikke, hvad det var, men det var slemt hævet i to dage, og det gjorde superondt! Jeg kunne næsten ikke se ud af det, forklarer hun til Realityportalen og tilføjer, at efter øjendråberne blev alt godt igen.
Siden foråret har Nadja trænet op til Geggo og Cengiz’ store projekt, ‘Stjerne Boksning’, som løber af stablen den 7. september. Her skal hun bokse mod sin ‘Paradise’-fælle, Katrine Hoffman. Læs, hvem de øvrige kendisser skal bokse imod, HER.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nadja om ‘Stjerne Boksning’: Fint nok, hvis jeg brækker næsen
Se videoen, hvor Nadja fortæller om sin tur og viser sit hævede øje, herunder.

LÆS OGSÅ: Efter bruddet: ‘Paradise’-par dater igen