Nadja blev skiftet ud med Julie af Lenny: Det gjorde mig usikker - Her & Nu

Nadja blev skiftet ud med Julie af Lenny: Det gjorde mig usikker

Julie har fået lavet en hel del for at se perfekt ud. Derfor blev Nadja usikker på, om hendes eget naturlige look faktisk havde været godt nok til Lenny.

Af Lykke Buhl - 4. maj 2019 kl. 08:55

Siden Nadja Hansen blev finalist i ‘Paradise Hotel 2018’, hvor hun mødte ekskæresten Lenny, der vandt hele balladen, har Nadja levet af sine sociale medier, herunder blandt andet YouTube.

Julie fra ‘Love Island’ og Lenny fra ‘Paradise Hotel’ nåede at date i cirka en måned (Foto: Janus Nielsen)


Her lagde realitybaben forleden en ny video op, hvor hun omtaler ekskæresten Lenny.
Det tidligere ‘Paradise’-par gik nemlig fra hinanden i februar måned, og måneden efter blev det offentligt kendt, at Lenny var begyndt at date ‘Love Island’-vinderen 2019, Julie Melsen.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Derfor har jeg løjet så meget
I sin YouTube-video åbner Nadja nu op om, hvordan det føltes at blive skiftet ud så hurtigt.
– Det er svært at forklare, fordi det gik mig ikke rigtigt på, at han havde fundet en ny, det havde jeg ikke så meget imod, starter Nadja ud.
Men selvom Nadja ikke havde noget problem med, hvor hurtigt Lenny var kommet videre, så var der alligevel et aspekt i Lennys nye forhold med Julie, der nagede hende.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Claes taler ud om trekant: Så vildt gik det for sig

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Caroline Fleming giver gode råd til, hvordan man overlever et brud

LÆS OGSÅ: Geggo scorer rolle i stor film
– Det issue, jeg havde, det var den slags pige, han havde fundet. Fordi jeg har meget tit været lidt usikker på, om jeg var god nok, som jeg var, og hvordan jeg så ud i forhold til, at hans tidligere kærester, det var piger, der havde fået fikset en hel del, og det havde jeg ikke, så jeg var tit sådan ret usikker på, om det her var nok (hendes udseende, red.). Derfor havde jeg det bare lidt øv med, at den type pige, han havde fundet, det var én, der havde fået lavet, ja, rimeligt meget, afslører Nadja.
Nadja understreger, at hun intet har imod Julie personligt, og at der heller intet er galt med at få foretaget kosmetiske indgreb.
LÆS OGSÅ: Peter Birch om sin hemmelige kæreste: Det er svært
Men med sit naturlige look, kom Nadja nemt til at føle, at hun ikke havde været god nok til Lenny, mens de var sammen, fordi han fandt sammen med en type som Julie, der har fået lavet alt fra bryster, øjenvipper, negle og hår for at se perfekt ud.
– Så følte jeg lidt, at alle de gange, han havde sagt, at jeg var god nok, at jeg så ikke har været god nok, fordi så fandt han alligevel sammen med én af hans gamle type piger, afslører Nadja.
LÆS OGSÅ: Nadja bekræfter bruddet: Derfor gik jeg fra Lenny
LÆS OGSÅ: Rasende Lenny taler ud: Jeg føler mig så dum og til grin