‘Paradise’-babe bliver en del af ‘Stjerne Boksning’

Hun er lige blevet single, og nu har hun fået nyt job.

Af Louise Vilsbøl - 5. maj 2021 kl. 7:55

I sidste måned blev Geggo og Cengiz nødt til at tage den hårde beslutning om endnu en gang at rykke deres store event ‘Stjerne Boksning’. Det skulle have været afholdt 15. maj, men på grund af corona-restriktionerne var det dog ikke realistisk at afholde stævnet på nuværende tidspunkt for de 2000, der allerede har købt billet.

LÆS OGSÅ: Jasmin psykisk ramt efter ‘Paradise’

Men ‘Familien fra Bryggen’-parret slog fast, at der var mange gode grunde til at glæde sig, og nu afsløres endnu en reality-kendis, som indtager ringen.

LÆS OGSÅ: Christel og Asbjørn går fra hinanden

– Jeg er at finde i ringen til ‘Stjerne Boksning’. Dog ikke som bokser, men som N U M M E R P I G E. Det arrangement kommer til at blive stort! Meget stort, skriver Christel Trubka på sin Instagram. Og overfor Realityportalen uddyber hun, at det faktisk var via Instagram, hun fik tjansen.

– Stephanie og Cengiz lavede en story om, at de manglede nummerpige, og showet er jo i sig selv bare mega fedt. Der er en masse glade mennesker og mega fed stemning. Derfor skrev jeg faktisk bare, at hvis de endnu ikke have fundet den “sidste” til deres nummerpige-hold, stod jeg klar

LÆS OGSÅ: Ung mor flytter fra tvangsfjernelsessag

Den tidligere ‘Paradise’-babe, som netop er gået fra ‘Ex on the Beach’-kæresten Asbjørn Nielsen, glæder sig altså til at indtage ringen til det store event. Hun får selskab af fem andre piger, hvor tre af dem også var nummerpiger ved sidste udgave af ‘Stjerne Boksning’. Se alle nummerpigerne herunder:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stjerne Boksning (@stjerneboksning)

LÆS OGSÅ: WOW: Se Sofie Lindes nye hus

Læs mere om