KÆMPE CHOK: Christel og Asbjørn går fra hinanden

Asbjørn er knust, for Christel har taget beslutningen om, at det skal være slut. De to er ikke længere kærester.

Af Caroline Grønne Wigdal - 26. april 2021 kl. 13:45

Lykken varede kun kort hos det ellers så søde reality-par Christel Trubka og Asbjørn Nielsen, der lige nåede at flytte sammen dette forår.

Men efter få uger under samme tag har Christel taget beslutningen om at gå fra Asbjørn. Det fortæller han på Instagram.

LÆS OGSÅ: UH! Stephanie og Cengiz har fået stor drøm opfyldt

– Jeg troede 2021 skulle være mit år. Det startede med et kæmpe brag, og alt i mit liv spillede max. Jeg var for første gang i mit liv 110% lykkelig hver dag. Desværre varede lykken ikke ved, skriver den sårede ‘Ex on the Beach’-stjerne.

Han oplyser også, at de ikke er uvenner, og at der ikke er sket noget bestemt, som er årsagen til bruddet.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører ny baby: Troede ikke, min tredje baby ville komme så hurtigt

Flytter sammen med Pablo

Den 30. marts fik parret nøglerne til deres lejlighed i København, efter de havde været et par i cirka tre måneder.

Men nu flytter Christel og  hendes hund Pablo altså for dem selv. Christel deler også den triste nyhed på Instagram.

– Livet er ikke altid som man regner med. Jeg er altid ærlig overfor jer, derfor føler jeg også, at i skal vide, at jeg har valgt at lytte til mig selv og mine behov, skriver baben, der er kendt fra ‘Paradise Hotel’ og ‘Singletown’.

LÆS OGSÅ: Bubbers ekskone afslører nye detaljer om skilsmissen

For hende har både 2020 og 2021 budt på op- og nedture, når det gælder kærligheden. Sidste efterår valgte hun og Teitur at gå hver til sit efter cirka 9 måneder sammen. Efter ‘Singletown’ havde lavet skår i forholdet, var det ikke til at redde for dem.

Herefter faldt hun for Tyren Asbjørns charme, men nu står det altså klart, at Christel heller ikke her havde hjertet med.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Trine i chok