Nyt kapitel: Tager afsked med fodbolden

Nicklas Bendtner glæder sig til det næste kapitel.

Af Lærke Stræde - 21. februar 2021 kl. 12:58

Efter en del betænkningstid er Nicklas Bendtner endelig afklaret med sin fremtid inden for fodbold. Han har besluttet sig for at starte på træneruddannelsen, og det sker på bekostning af noget andet.

Det fortæller han i det seneste afsnit af ‘Bendtner & Philine’ på discovery+.

– Ved at starte på træneruddannelsen vinker man også lidt farvel til fodbolden, så det bliver et meget spændende 2021, lyder det fra Bendtner, hvis fremtid ikke kun har været uvis karrieremæssigt, men også privat.

LÆS OGSÅ: Irina imponeret over Faustix

Den 32-årige fodboldstjerne og kæresten, Philine Roepstorff, har nemlig tilbragt en periode hver for sig for at finde ud af, om deres parforholdsproblemer er for store til at kunne løses. Bendtner håber dog på, at de kan blive en blive en lille familie igen på sigt.

– Det bliver spændende at finde ud af, hvor livet bærer en hen, og hvilke udfordringer man kommer ud for. Forhåbentlig kommer vi til at få Nicholas meget mere også, så vi kommer også til at skulle have en form for familieliv, hvis vi kan finde hinanden igen efter alt det stress og rod, der har været, siger han og tilføjer:

– Men det håber jeg da.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Så alvorligt var Maschas styrt

Se klippet herunder, hvor Bendtner fortæller om sin fremtid, eller se det fulde afsnit af ‘Bendtner & Philine’ på discovery+ allerede nu

 LÆS OGSÅ: Merete Mærkedahl efter arbejdsmarathon: Jeg prøver at finde en hverdag

LÆS OGSÅ: Nadia Shila har født

Læs mere om