Zilas føler sig ensom: Hvem er der for mig?

Zilas har venner, men han har ingen nære venner, og det gør ham ensom.

Zilas Gregersen, der er kendt som vinder af sæson 1 af 'Paradise', har delt et meget personligt skriv, som han selv kalder følelsesmæssigt grænseoverskridende.

LÆS OGSÅ: Sarah indrømmer: Glad for Patrick

Zilas har delt sin sårbare side helt blottet i en story på Instagram, hvor han fortæller, han er ensom.

- Jeg har ikke rigtig nogen meget nære venner. Jeg har ingen romantisk relation med nogen heller, og det går mig ekstremt meget på. Det er noget, jeg tænker over hele tiden. For jeg kan ikke finde ud af, om der er noget, jeg gør forkert, fortæller Zilas blandt andet og tilføjer:

- Hvem har jeg, der ville droppe alt, de stod med, hvis jeg havde brug for det? Jeg ved det ikke.

Til Realityportalen fortæller Zilas, hvorfor han har delt det lange skriv.

- Det er følelser, der fylder rigtig meget i mig, og jeg havde et behov for at få det formuleret på tekst. Og så postede jeg det, fordi der måske var nogle, der kunne spejle sig i det eller komme med gode råd, eller måske en god ven, som ville se det og række ud. Jeg ved egentlig ikke rigtig, hvad jeg forventede af resultat, men det korte svar er vel, at jeg postede det, fordi jeg havde lyst til at gøre noget følelsesmæssigt grænseoverskridende, fortæller Zilas.

LÆS OGSÅ: UHH! Få et smugkig på den nye 'Nattevagten'-film

Reaktionen efter opslaget har været enorm.

- Jeg har været så rørt her til morgen over den gode respons. Der er jo - desværre - rigtig, rigtig mange, der skriver, at de kan relaterer 1:1 til mine følelser, hvilket både er virkelig uhyggeligt, men samtidig er det rart, at man ikke er alene i sin ensomhed - selvom det er virkelig ironisk et eller andet sted. Rigtig mange venner og bekendte - og også rigtig mange, jeg slet ikke kender - har rakt ud og sagt, at de gerne vil være der for mig og lignende. Så folk har været ekstremt søde. Og det hjælper sgu alt andet lige en smule på ensomheden, forklarer Zilas fortsat.

LÆS OGSÅ: Trekantsdrama på 'Paradise Hotel': Hun er en slange