Wow! Kylie Jenners firma sælger for milliarder

På blot 18 måneder er tv-stjernens firma i den grad blevet en stor succes.

Det er de færreste 20-årige, der blot kan læne sig tilbage og nyde resten af livet uden at tænke over økonomien. Men Kylie Jenner er en af dem. Realitystjernen, der i dag er trådt ud af teenageårene, kan nemlig allerede kalde sig en yderst succesfuld forretningskvinde.

Siden hun den 30. november 2015 lancerede Kylie Jenner Lip Kit har interessen for produktet været enorm, og nu afslører hendes mor, Kris Jenner, hvor meget firmaet har solgt makeup for i de første 18 måneder. Og det er ikke småpenge.

Mediet WWD har besøgt Kardashian-overhovedet, der fremlagde dokumentation for, at man har solgt makeup for svimlende $420 millioner - svarende til 2,66 millarder kroner - og alene i 2017 forventer man en omsætning på $386 millioner - 2,45 milliarder kroner.

LÆS OGSÅ: Medie: Khloé Kardashian er gravid

Realityserien flopper

Mens folk gerne vil købe makeup af Kardashian-søsteren, så svigter interessen dog for at følge hendes liv. I weekenden havde hun premiere på sin egen realityserie, 'Life of Kylie', hvor man følger hendes hverdag og forretningseventyr.

Ifølge Radar Online så blot 1,12 millioner mennesker med til premieren, hvilken kun var godt halvdelen af det, som broren Rob Kardashian trak til, da han havde premiere på 'Rob & Chyna'. Og ifølge mediet var Kylie Jenner knust over de seertal.

- Hun håbede virkelig, at det ville blive hendes store gennembrud, der ville give hende en fremtid i reality-tv. Hun håbede endda også på, at serien ville kaste flere spinoffs af sig, fortælle en kilde til mediet.

Men selv om serien svigter, så tyder intet altså på, at 20-årige Kylie Jenner kommer til at mangle penge i den nærmeste fremtid.

GALLERI: Kardashian-familien FØR de blev superstjerner

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.