Tidligere 'Paradise'-vinder: Sådan går det i dag

Anders, der vandt 'Paradise' sidste år, håber på at starte på et helt nyt kapitel inden længe.

Anders Schultz kæmpede sig igennem sidste års udgave af ‘Paradise Hotel’ og hele vejen til sejren og den halve million, som han delte med partneren Simone Hvenegaard Nielsen.

LÆS OGSÅ: SAY WHAT: Paradiso har spillet på fodboldlandsholdet

I dag er Anders tilbage i hjembyen Aarhus, hvor han siden sin 'Paradise'-deltagelse også har fundet sig en sød kæreste, Line. Derudover arbejder han i skoforretningen Footlocker, men han håber meget på, at han inden længe skal starte på et helt nyt kapitel:

LÆS OGSÅ: Lykkelig ‘Divaer i junglen’-babe afslører familieforøgelse

- Det går rigtig godt med mig. Livet er sgu helt stille og roligt, jeg nyder min hverdag, arbejder og venter på svar på, om jeg er kommet ind på studie efter sommeren. Jeg har søgt ind på designteknolog-uddannelsen med speciale i Fashion Design. Jeg er meget interesseret i mode og i at skabe, så den uddannelse er som skræddersyet til mine interesser, fortæller Anders til Realityportalen.dk og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Gravid ‘Paradise’-babe afslører: Det skal vores datter hedde

- Uddannelsen ligger i Herning, så jeg har købt en bil, så jeg kan pendle. Der er mange, der har søgt ind, og det er en optagelsesprøve, der afgør det, så det bliver meget spændende, om jeg kommer ind. Jeg får svar i slutningen af juli. Jeg har dog ikke lavet en plan b, hvis jeg ikke kommer ind, så tiden må vise, hvad der så skal ske, hvis det ikke lykkes.

LÆS OGSÅ: ‘Kongerne’-Kia afslører hemmeligheder i ny selvbiografi

Anders fortæller desuden, at han stadigvæk har en del penge tilbage fra sin præmie på 250.000 kroner efter sin 'Paradise'-sejr sidste år.

Se billedet nedenfor af Anders, hvor han er iført en jakke, han selv har designet:

⚡Self-customized denim jacket ⚡ #geazy #beautifulanddamnedtour

Et opslag delt af Anders Schultz (@anders_schultz) den

LÆS OGSÅ: Efter hjerneblødningen: Sådan har Nadia Shilas datter det

LÆS OGSÅ: Sagen afgjort: Mai Manniche får medhold i ‘Familien fra Bryggen’-ringdramaet

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-Maja har mødt en sød fyr