Program ændrede livet for reality-par: Her er de i dag

Efter 'Singletown' tager kæresteparret nu forholdet et step videre. De skulle dog først finde ud af at vende tilbage til deres velkendte hverdag, og det krævede en særlig plan.

Det blev en kort fornøjelse for 'Singletown'-parret Trine og Victor, der søndag valgte at forlade programmet ved begge to i en kærlighedstest at vise hinanden en æske med et hjerte i.

Selvom de ikke blev i 'Singletown' i eksperimentets fulde længde på fire uger, så havde prorammet i den grad nået at gøre indtryk på dem og at sende dem ud i forskellige oplevelser, hvor alle følelser kom i spil.

LÆS OGSÅ: Stjernepar venter barn: Afslører babys køn og ankomst

Derfor kunne de som par ikke bare forlade programmet og forsætte, hvor de slap, inden de tjekkede ind i hver sin lejlighed i København.

- Efter programmet var de første dage hårde. Det var de, fordi vi begge skulle tilbage til en hverdag, som var meget fjern fra den inde i programmet. Vi valgte derfor at tage fem dage til Sverige med slukkede telefoner for ikke at opleve for stor en omvæltning, fortæller 20-årige Trine til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Store ændringer i ny sæson ‘Vild med dans’

I 'Singletown' er deltagerne nemlig afskåret fra omverden, og de har ikke nogle telefoner til at holde sig opdateret eller kommunikere med. Til gengæld kan de følge med i deres kærestes, som i 'Singletown' omtales ekskæreste, liv i en anden lejlighed.

Flytter sammen

For Trine og Victor var det meget forskelligt, hvordan de agerede, og hvad de valgte at kaste sig ud i. Trine var på en date med en anden fyr, Nilas, og hun fik i det hele taget mange tilbud - mens Victor ikke var helt så imødekommende og flirtende overfor de piger, han mødte.

LÆS OGSÅ: Janni og Karsten udvider familien

- Det tog også en smule hårdt på vores forhold, at vi havde to forskellige oplevelser inde i lejligheden, og derfor var det svært for os at kommunikere i ugen, efter vi kom hjem, siger Trine og uddyber:

- For mit vedkommende var oplevelsen inde i lejligheden ret vild, i og jeg blev hurtig blev slynget ud i dates og opslugt af hele konceptet. Hvorimod Victor ikke havde nær så stor interesse i at date andre, og han fandt måske hurtigere ud af, at det kun var mig, han ville date, siger hun.

LÆS OGSÅ: Morten & Jonas afslører: Den mest kendte, vi har tatoveret

Men med tiden fandt Trine og Victor lige så stille hinanden igen efter programmet, og i dag, hvor de står helt på den anden side af kærlighedseksperimentet, er de glade for, at de valgte at medvirke, og deres forhold har det bedre end nogensinde.

- Før programmet havde det at flytte sammen ikke været på tale, men samme aften vi kørte væk fra lejligheden, blev vi enige om, at vi selvfølgelig skulle bo sammen.

Om en lille måned flytter de sammen i en lejlighed i København.

LÆS OGSÅ: Forsidefruer i vild konflikt: Vi er rystede!