Foto: Mie Lorenzen, mielorenzen.com.
Foto: Mie Lorenzen, mielorenzen.com.

'Paradise'-babe mobbes: Forstår det ikke

Den nybagte mor forstår ikke, hvad meningen er.

Den tidligere 'Paradise Hotel'-vinder Tina Maria har været udsat for online mobning.

Det fortæller hun på Instagram, hvor hun deler screenshots af nogle grove beskeder, der er blevet skrevet om hende på platformen REDDITs tråd InfluencergossipDK.

- Nogle gange gad jeg virkelig godt forstå rationalet bag random billeder som disse, skriver en bruger og tilføjer, at Tina Marias trutmund ikke giver mening.

Den holdning tager andre brugere del i, og der skrives blandt andet, at Tina Maria er beige, intetsigende og poster billeder, der er totalt malplacerede.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-hunk melder ud: Ville ønske, jeg kunne gøre det om

Det gør ondt

Da Tina Maria modtog kommentarerne, blev hun ked af det. Hun skriver i en tilhørende story, at hun ikke forstår, at man ikke kan poste den slags billeder uden, at folk skal mene man er intetsigende og narcissistisk.

- Jeg ved godt, at jeg ikke er alles kop te, og at nogle virkelig ikke synes, min Instagram er interessant - det forventer jeg heller ikke, skriver Tina Maria og fortsætter:

- Jeg er den, jeg er, og jeg ved, at jeg er et godt menneske, og at jeg ikke er intetsigende overfor de mennesker, jeg elsker og som står mig nær. Jeg har brugt mange år i mine teenageår på at hade mig selv, og det er ikke noget, jeg gider lade mig æde mig op nogensinde igen.

- Fair nok, hvis jeg ikke er din kop te, og du ærligt mener, at jeg i dine øjne er intetsigende - der skal være plads til alle. Men jeg forstår bare ikke, at man skal sidde og skrive sådan noget om andre mennesker. Er det fordi, man tror, det ikke gør ondt? Eller vil man gerne have, at det gør ondt? Jeg er ikke hjerteløs, afslutter en tydeligt påvirket Tina Maria.

LÆS OGSÅ: UH: Nynne taler ud om graviditet

Privat bor influenceren sammen med sin kæreste, Patrick, og deres to piger, Olivia og Palma.

Tina Maria fødte Palma seks uger for tidligt, og det kan du læse om her.

LÆS OGSÅ: Elvira i ærgerlig forsikringssag