Kailyn Lowry, Jenelle Evans, Leah Messer og Chelsea Houska startede alle med en deltagelse i '16 and Pregnant' og udgør nu 'Teen Mom 2' (Foto: MTV)

Ny ung mor skaber splid og rygter: Forlader fan-favorit programmet?

Den kommende sæson byder på en helt ny deltager, der ikke er fremmed i 'Teen Mom'-universet.

Når 'Teen Mom 2' vender tilbage til tv-skærmene senere i år, bliver det med en ny ung mor på deltagerlisten. Det afslørede det velinformerede sladdermedie The Ashley i sidste måned, og siden har rygterne og spekulationerne svirret omkring realityserien.

Det er '16 and Pregnant'-deltageren Briana DeJesus, som tv-seerne får lov til at følge i den kommende sæson. Den unge mor var en del af satsningen 'Teen Mom 3', men den serie blev stoppet efter blot én sæson, og seerne nåede derfor aldrig rigtigt at få et forhold til deltagerne.

Men nu vender 22-årige Briana DeJesus altså tilbage til skærmene. Hun har i forvejen datteren Nova, 5, mens hun til juli bliver mor til to, når der kommer endnu et barn til verden. Og det forløb får 'Teen Mom 2'-seerne altså lov til at følge.

LÆS OGSÅ: Farrah droppet i ny ‘Teen Mom OG’-trailer

Vred ung mor føler sig forbigået

Det er dog ikke kun Briana DeJesus, der har været inde i billedet hos produktionen. Også 'Teen Mom 3'-stjernen Mackenzie McKee og '16 and Pregnant'-deltageren Lindsey Harrison har været overvejet, men begge er blevet droppet igen. Og det har især førstnævnte det svært med.

- De havde samtaler med både mig og Bri for to måneder siden, men de valgte hende. Og jeg tænkte bare, at det da ikke kun være sandt. Jeg var så forvirret, fortæller Mackenzie McKee til Radar Online.

Hun har selv tre børn med den samme mand, mens det endnu ikke vides, hvem der er far til Briana DeJesus' andet barn. Og selv om Mackenzie McKee og manden flere gange er gået fra hinanden og nemt kan skabe drama, så antyder hun, at hendes nogenlunde stabile tilværelse er årsagen til fravalget.

- Jeg har arbejdet meget hårdt for at nå til, hvor jeg er. Jeg har arbejdet for det hele, og hvad har hun gjort? Hun arbejder ikke eller noget. Det er træls at være den, der har arbejdet hårdest uden at få det, siger hun.

- Jeg håber ikke, at MTV valgte hende over mig, fordi jeg er gift og har tre børn med den samme mand. Folk er mere interesserede i historien om, at børnene har forskellige fædre.

LÆS OGSÅ: Gravid ‘Teen Mom’-stjerne raser mod sine nærmeste

Stor lønstrid

Det er angiveligt ikke faldet i god jord hos Jenelle Evans, Chelsea Houska, Leah Messer og Kailyn Lowry, at der nu kommer en ekstra deltager til 'Teen Mom 2'. De fire mødre skulle især være utilfredse med, at produktionen så meget som overvejede at betale Briana DeJesus en løn i nærheden af deres.

Men sådan kommer det dog heller ikke til at gå. De fire originale deltagere får hver godt 2,1 millioner kroner for at lave seriens ottende sæson. Deres løn er steget markant hver eneste år, og Briana DeJesus må da også lade sig nøje med langt færre penge.

Ifølge The Ashley er produktionen kommet frem til, at hun får den samme løn, som de fire andre piger fik i deres anden sæson, da hun tidligere har lavet en omgang 'Teen Mom 3'. Derfor kan hun stikke godt 140.000 kroner i lommen for at medvirke i sæsonen.

LÆS OGSÅ: Årets værste sang? ‘Teen Mom’-stjerne springer ud som rapper

Farvel til fan-favorit?

Det er ikke nødvendigvis noget positivt, at der kommer endnu et medlem på deltagerlisten. For på de sociale medier gætter folk på, at det kan være første skridt på vejen mod et exit til en af de andre deltagere.

Her kan især fan-favoritten Chelsea Houska være et godt bud. Hun har flere gange været rygtet tæt på at stoppe, og sidste år åbnede hendes far, Randy Houska, op og fortalte, at datteren gik med seriøse tanker om at trække sig.

Også Leah Messer kunne være et bud på en deltager, der overvejer at trække sig. Hun har flere gange været kritiske over for produktionsholdet og beskyldt dem for at klippe forkert og lave falske optagelser.

Tiden vil vise, hvad der kommer til at ske på deltagerfronten. Men sikkert er det altså, at 'Teen Mom 2'-seerne snart skal til at vænne sig til et nyt ansigt i Briana DeJesus.

LÆS OGSÅ: Rasende ‘Teen Mom’-stjerne strejker

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.