Simon fra 'Hård udenpå' (Foto: DR3)

Ny DR3-dokumentar: Mød de hårde drenge

Hvad gemmer sig bag de hårdtpumpede muskler og de uhyggelige tatoveringer? DR3 tager dig med ind bag facaden på seks hårde drenge i dokumentaren 'Hård udenpå'.

De har haft kæmpe succes med 'Prinsesser på blokken', 'Drengene på kanten' og senest 'Gina Jaqueline - en sugardaters fortælling'.

Nu er DR3 klar med en ny dokumentar-serie, der endnu engang giver danskerne et indblik i et miljø, hvor steroider, stoffer, store tatoveringer, dyre biler og kampen for det perfekte look fylder meget.

LÆS OGSÅ: Valdemar fra ‘Drengene på kanten’ springer ud som rapper

'Hård udenpå' tager os med ind bag facaden på seks hårde gutter.

- Jeg har gamblet med mit heldbred for at få det her udseende. Tit og ofte spørger folk: "Tager du steroider", og jeg er jo bare bundærlig og svarer, at ja, det gør jeg, fortæller 28-årige Simon fra Amager blandt andet i dokumentaren.

Nichlas er også med i dokumentaren, og han drømmer om at blive lige så stor som de andre. Problemet er bare, at han ikke kan tåle steroiderne, og det er ikke nemt at acceptere, når man er perfektionist.

LÆS OGSÅ: Sådan går det ‘Drengene på kanten’ i dag

Serien følger seks hårde drenge, der har valgt et look, der på mange virker skræmmende. Men bag de pumpede muskler og tatoverede dæmoner gemmer der sig både kæresteproblemer, lavt selvværd, særlige spilleregler og frygten for fængsel.

Du kan se snigpremieren på første afsnit allerede nu på dr.dk. Og ellers kan du følge med i drengenes liv, når dokumentaren sendes onsdag klokken 21.00 på DR3.

LÆS OGSÅ: Er sugardateren Gina Jaqueline forelsket i sin sugardaddy?

LÆS OGSÅ: Slut med ‘Prinsesser fra Blokken’