Numse Rasmus afslører: Klar til 'Vild med dans'

Realitydeltageren vil gerne være en del af det populære TV 2-program næste år.

Alle deltagerne til den kommende sæson af 'Vild med dans', der kommer på TV 2 senere i år, er på plads, men næste år skal en ny række kendte danskere formentlig også kridte danseskoene til en helt ny omgang. Og her kommer TV 2 i hvert fald ikke til at stå helt uden navne.

Rasmus Billing Birnbaum, bedre kendt som Numse Rasmus, der i sidste uge offentliggjorde, at han ville vende tilbage til tv, har nemlig en drøm om at medvirke i programmet. Allerede i 2012 fortalte han til Realityportalen.dk, at han i hvert fald ikke ville afvise, hvis de ringede og spurgte, om han ville deltage.

LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus: Jeg er ikke en klam, liderlig satan

Opkaldet fra TV 2 er dog indtil nu udeblevet, men drømmen er ikke væk for Numse Ramus. Derfor har han selv taget kontakt for at få sit navn smidt i puljen.

- Jeg har lagt mærke til, at de har ændret lidt på typen af deltagere i år, hvor de blandt andet har en blogger og YouTuber med. Og hvis der er plads til det, så tænker jeg også, at der er plads til Numse Rasmus næste år. Derfor har jeg meldt mig til programmet, fortæller Rasmus til Realityportalen.dk.

- De kunne godt lide, at jeg selv ringede og gjorde opmærksom på mig, og de var ikke afvisende over for det. Så jeg har tænkt mig at holde dem op på det og kontakte dem igen, når vi kommer ind i det nye år. Hvis ikke de kontakter mig, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa gravid for fjerde gang og forfulgt af uheld

Vægttab og selvtillid

Vi har tidligere oplevet Rasmus i blandt andet 'Singleliv', 'Et ton cash' og 'Helt i skoven'. Og selv om han godt ved, at 'Vild med dans' er noget helt andet, så slår han fast, at det er noget, han virkelig gerne vil medvirke i.

- Jeg vil gerne lære at danse, og jeg ved, at jeg kan. Og så vil jeg gerne tabe mig, og det ved jeg, at man gør, når man danser meget. Og så får jeg jo en sexet danselærer, griner han.

- Det er jo en udviklingsproces, og så kan jeg lære at danse og komme til at se smuk ud på tv. Jeg vil fandeme gerne styles, klippes, barberes og så se lækker ud på et dansegulv. Det kan give mig stor selvtillid og mere tro på mig selv i hverdagen, så det kan kun være noget positivt, siger han.

LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus klar til ‘Robinson Ekspeditionen’

Hos Mastiff, der er produktionsselskabet bag 'Vild med dans' bekræfter man, at Numse Rasmus har meldt sig til programmet, men castingen til en mulig kommende sæson er endnu ikke gået i gang. Men Rasmus mener selv, at han kan tilføre programmet noget ekstra.

- Hvis Numsen kommer med i det program, så stikker det jo helt af. Det kan også være en mulighed for at vise folk en anden side af mig selv, end man tidligere har set. Så kan det godt være, at det ældre publikum ikke kender mig, men det kan de jo komme til, siger han.

SE BILLEDET: Er Christiane gravid igen?

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Numse-Rasmus har meldt sig til ‘Paradise-Hotel’

I 'Singleliv' kunne man følge en meget ærlig Rasmus, der fortalte åbent om sin store sexlyst. Det resulterede blandt andet i fortællingen om, at han har dyrket sex med en kage. Se det sjove klip herunder:

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.