MTV genopliver successerie: Men tidligere deltager raser

Tv-kanalen leder efter deltagere til en ny sæson, men det er langt fra alle, der er imponerede.

I slutningen af sidste år forlød det, at MTV havde droppet successerien '16 and Pregnant' og i stedet ville fokusere på spinoff-serierne 'Teen Mom'. Men nu ser det ud til, at tv-kanalen har ombestemt sig og alligevel vil lave nye afsnit.

I et castingopslag søger MTV nemlig nye, unge mødre, der i en alder af maksimalt 16 år venter barn for første gang.

- Vores mål er at give seerne et blik ind i virkeligheden af en teenage-graviditet - fra morgenkvalme til at balancere ansvar og skole samt navigere blandt svære beslutninger og forholdet til kærester og forældre frem til den endelige dag, hvor babyen kommer til verden, skriver kanalen blandt andet.

- MTV leder efter unge kvinder med forskellig baggrund, der gennemgår en ikke-planlagt graviditet og gerne vil dele deres personlige historie i forbindelse med denne komplicerede og livsændrende rejse.

LÆS OGSÅ: Ny ung mor skaber splid og rygter: Forlader fan-favorit programmet?

LÆS OGSÅ: MTV dropper successerie

Tidligere deltager raser

Det er dog langt fra alle, der er imponerede over, at MTV genopliver serien. Mackenzie McKee, der selv blev kendt i serien og efterfølgende medvirkede i 'Teen Mom 3', der dog blev droppet efter én sæson, langer nemlig kraftigt ud efter kanalen.

- Programmet blev først skabt for at vise den udfordring, det er at blive mor i en ung alder - hvad man må undvære og ofre for at passe dit barn. Det er ikke nemt at gå fra at være en almindelig 16-årig til pludselig at være gravid. Programmet blev ikke skabt for at unge kvinder skulle blive gravide med vilje for at blive berømte, siger hun til The Dirty.

Hun var for nylig selv i samtaler med MTV om at vende tilbage til skærmen i 'Teen Mom 2', men hun blev i sidste ende droppet til fordel for en anden. Og hun slår fast, at hun ikke langer ud efter de otte - snart ni - piger, der stadig viser deres liv på 'Teen Mom OG' og 'Teen Mom 2' og tjener ganske godt på det.

- Kvinderne på 'Teen Mom' blev ikke gravide for at blive kendte. De havde ingen anelse om, hvor langt de ville nå på tv. Men de var modige nok til at dele deres historier for at vise andre, hvor stor en kamp det er, fortsætter Mackenzie McKee.

- Men jeg synes ikke, at MTV skal fortsætte med at finde nye 'Teen Moms' og vise verden, at de leder efter 16-årige, der muligvis bliver gravid med vilje i jagten på berømmelse, raser hun.

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne scorer kassen på akavet fødselsreklame

LÆS OGSÅ: Kærligheden brast: ‘Teen Mom’-stjerne single igen

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.