'Keeping Up With the Kardashians'-stjerne dropper kæresten

Basketballspilleren og realitydeltageren er ikke længere et par.

Basketballspillere er noget helt specielt for 'Keeping Up With the Kardashian'-søstrene, der virker til hele tiden at falde for de boldspillende mænd. Derfor var det heller ikke overraskende, at Kendall Jenner fandt sammen med Philadelphia 76er-stjernen Ben Simmons, da forholdet til Blake Griffins, en anden NBA-spiller, gik i stykker tidligere i år.

Forholdet til den nye basketballspiller varede dog heller ikke ved, og efter få måneder som kærester er Kendall Jenner og Ben Simmons igen gået fra hinanden. Det bekræfter en kilde over for US Weekly.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Keeping Up With the Kardashian’-stjerner skal skilles

LÆS OGSÅ: CHOK: Politiet pudset på Kendall Jenner

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Irina Olsen er stor fan af 'Keeping Up With the Kardashians'-familien.

CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen

LÆS OGSÅ: Droppede ‘Keeping Up with the Kardashians’: Nu vender han tilbage til skærmen

- Kendall elsker bare at være sammen med sine venner. Det er hendes førsteprioritet lige nu. Hun har en mindre gruppe, som hun ikke viger fra. Hun ved, hvem hun kan stole på, og hvem hun ikke kan. Hun er ung, og hun vil bare gå ud og gå til fester med vennerne uden drama, siger kilden.

Kendall Jenner er langt fra den eneste Kardashian-søster, der har det med at falde for NBA-spillere. Tidligere har søsteren Kim Kardashian været gift med Kris Humphries, mens Khloé Kardashian blandt andet har været gift med Lamar Odom og kærester med spillere som Rashad McCants og James Harden, inden hun fandt sammen med Tristan Thompson, der også er basketballspiller.

Khloé Kardashian og Tristan Thompson blev tidligere i år forældre sammen, da datteren True kom til verden - kort efter flere medier kunne afsløre, at NBA-stjernen var kæresten utro. Siden har de kæmpet for at bevare forholdet, og indtil nu ser det ud til, at det er lykkedes.

LÆS OGSÅ: Tre måneder efter fødslen: Khloé Kardashian afslører VILDT vægttab

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så stor er Kim Kardashians datter blevet