CHOK: Tristan Thompson er højgravide Khloé Kardashian utro

Khloé kan føde når som helst, men hendes babydaddy har travlt med andre kvinder.

Af Louise Vilsbøl - 11. april 2018 kl. 6:39

Meget tyder på, at et af Khloé Kardashians værste mareridt er ved at blive til virkelighed. Det skulle ellers være hendes lykkeligste tid, idet hun kan føde sin datter når som helst, men nu oplever hun sit måske største svigt til dato. Flere af de amerikanske sladder-medier har fået fingrene i billeder og video af Khloé Kardashians kæreste, Tristan Thompson, som kysser med ikke bare én men to brunetter.
TMZ fremviser en overvågningsvideo fra et hotel i Washington, som er optaget den 7. oktober, hvor Khloé var tre måneder henne i sin graviditet. Her ser man tydeligt Tristan kysse med to af de tre kvinder, han hænger ud med. Videoen kan ses nederst i artiklen, men det er nok de færreste kvinder, der ville finde den opførsel passende fra deres kærestes side.
LÆS OGSÅ: Se tegnene: Er Khloé Kardashian gået i fødsel?
LÆS OGSÅ: CHOK: Kardashian-søster dropper ‘Keeping Up With the Kardashians’
Ifølge TMZ og Radar Online er det ikke kun tilbage i oktober, at Tristan har haft upassende omgang med andre kvinder. Så sent som i sidste weekend skulle han have tilbragt natten med en brunette, som ifølge Radar Online er Instagram-modellem Lani Blair, efter de to havde festet sammen på en natklub i New York.
Imens Tristan slår sig løs og fester, er Khloé Kardashian ved at gøre sig klar til fødslen af deres datter hjemme i parrets fælles hjem i Cleveland. Flere medier pegede i weekenden på, at hun måske allerede var gået i fødsel, hvilket kun gør Tristans opførsel endnu mere chokerende.
Se videoen fra oktober nedenfor:
LÆS OGSÅ: Kæresten flytter fra Kardashian-søster
LÆS OGSÅ: Nu er hun afsløret: Her er Kim og Kanyes rugemor

LÆS OGSÅ: Kylie Jenners datter har ændret far