Droppede 'Keeping Up with the Kardashians': Nu vender han tilbage til skærmen - Her & Nu

Droppede 'Keeping Up with the Kardashians': Nu vender han tilbage til skærmen

Det er efterhånden længe siden, at tv-seerne har set noget til ham, men nu vender han tilbage til skærmen.

Af Jonas Sand - 20. september 2018 kl. 17:07

For en måned siden var der gode nyheder til alle ‘The Hills’-fans, da det kom frem, at den populære realityserie vender tilbage med nye afsnit efter en pause på otte år. Og nu er der kommet flere gode nyheder.
Det ligger nemlig fast, at Brody Jenner, der udover serien første sæson medvirkede i alle de oprindelige afsnit, vender tilbage sammen med serien. Det bekræfter han selv med et billede på Instagram, efter flere medier længe havde ment at vide, at produktionen bag MTV-serien gerne ville have ham med ombord.
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Keeping Up With the Kardashian’-stjerner skal skilles
LÆS OGSÅ: Er Kourtney og Younes sammen igen? Her er sandheden

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Irina Olsen er stor fan af ‘Keeping Up With the Kardashians’-familien.


LÆS OGSÅ: Vilde krav fra Kris Jenner: Dét skriver Kardashian-kæresterne under på
LÆS OGSÅ: CHOK: Realitystjerne fundet død
Ifølge PEOPLE er det både Brody og hans kone, Kaitlynn Carter Jenner, der kommer til at medvirke i ‘The Hills: New Beginnings’ næste år. Det krævede dog en del overtalelse, da det ikke umiddelbart var noget, han var interesseret i.
– Brody lever et meget privat liv. Han har ikke været så meget i offentligheden på det seneste, og han ville indgå en aftale, der passer ham, alt efter hvor meget han vil vise på tv, siger en insider til Page Six.
Brody Jenner er søn af Caitlyn Jenner,og Linda Thompson, og flere gange har han medvirket i ‘Keeping Up With the Kardashians’ med sine halvsøskende. Siden 2015 har han dog ikke været en del af E!-serien, og det har flere gange været fremme, at han ikke er tæt med Kardashian-familien.
Brody og Kaitlynn Jenner kommer til at medvirke sammen med blandt andet Audrina Patridge, Heidi Montag, Spencer Pratt, Stephanie Pratt, Justin Bobby, Frankie Delgado og Jason Wahler til næste år. Hverken seriens oprindelige hovedperson, Lauren Conrad, eller Kristin Cavallari kommer til at deltage.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise bekræfter: Dropper ‘Forsidefruer’ – men får nyt program
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Hun afløser Sarah Louise i ‘Forsidefruer’