Kæresten flytter fra Kardashian-søster

Realitystjernen må rejse langt for at tilbringe tid med Blake Griffin i fremtiden.

Af Jonas Sand - 31. januar 2018 kl. 13:00

Kendall Jenner har siden august været kærester med NBA-spilleren Blake Griffin, men rygterne har på det seneste gået på, at deres forhold er ved at gå i stykker. ‘Keeping Up With the Kardashian’-stjernen var dog for nylig med på sidelinjen i Staples Center, da kæresten og resten af Los Angeles Clippers tabte til Boston Celtics.
SE VIDEOEN: Højgravid Kylie Jenner viser maven frem

Kendall Jenner og Blake Griffin har været sammen siden sommer.
(Foto: Harry How/Getty Images)


Dermed blev rygterne om et brud mellem de to aflivet for en stund, men forholdet er nu blevet ramt af nye problemer. I går offentliggjorde Los Angeles Clippers nemlig, at klubben har sendt Blake Griffin til Detroit Pistons, og han må derfor flytte væk fra Kendall Jenner og tværs gennem landet for at fortsætte karrieren.
Skiftet kommer uden tvivl som et chok for Kardashian-søsteren. Det er kun et halvt år siden, at kæresten skrev under på en ny femårig kontrakt til en værdi på én milliard kroner med Los Angeles Clippers. Her fik han dog ikke en såkaldt no trade-klausul skrevet ind i kontrakten, og NBA-klubben kunne derfor frit sende hans kontrakt videre til en anden klub. Og det har man altså nu valgt at gøre.
LÆS OGSÅ: Gravide Khloé Kardashian vil have fred: Der må være en grænse!
Med godt 3000 kilometer mellem Los Angeles og Detroit kommer parret til at have noget af et langdistanceforhold, hvis de forbliver sammen. I hvert fald medmindre Kendall Jenner følger i søsteren Khloé Kardashians fodspor.
Den gravide realitystjerne flyttede sidste år til Cleveland – der i øvrigt kun ligger to timers kørsel fra Detroit – for at være tættere på kæresten Tristan Thompson, der spiller for NBA-klubben Cleveland Cavaliers.
Tiden vil vise, hvad der sker mellem Kendall Jenner og Blake Griffin. Sikkert er det dog, at Kardashian-søsteren fremover må til Little Caesars Arena i Detroit, hvis hun skal se kæresten spille basketball.
LÆS OGSÅ: Vildt krav: Så mange millioner koster det at afsløre Kardashian-graviditet