Janni jubler: Mit program har succes

Det går ikke stille for sig i det nye underholdningsprogram 'Divaer på Discout', som ifølge Janni Ree er et positivt indspark i folks liv.

Janni Ree er kendt for sin lattermilde personlighed og meningsfulde kommentarer i programmet 'Forsidefruer', derudover har Janni deltaget i 'Divaer i Junglen', men nu er hun også aktuel med et nyt program, som hun har optaget sammen med datteren, Nathalie. Jannies nye program, 'Divaer på Discout' har kun været ude en uges tid, men er allerede blevet en succes.

- Det er blevet taget rigtig godt imod. Jeg har fået en mail om, at folk synes det er hylende morsomt, og at de får sig et godt grin. Jeg er blevet fortalt, at vi klær Viafree rigtig godt - det må jo næsten være rigtig positivt. Så det er dejligt, fortæller Janni til Realityportalen.

LÆS OGDÅ: Nu er beslutningen taget: Dropper Janni 'Forsidefruer'?

Seerne er ikke de enester, der har det sjovt, når de ser sæsonens afsnit.

- Jeg sidder selv og griner, også fordi man kan se, at min datter og jeg har en fest. Altså vi har det jo sjovt med det, vi laver, og det er bare sådan, vi er. Vi er sådan lidt skøre, og der bliver ikke lagt låg på noget. Vi har et meget åbent forhold, hvilket man også kan se - vi er jo nærmest som veninder.

LÆS OGSÅ: Rasende Janni: ‘Forsidefruer’ er misvisende

Optagelserne har bragt mor og datter sammen

Ifølge Janni har det været en fornøjelse at optage med datteren, fordi det har givet noget kvalitetstid.

- Hun har jo travlt med at læse til sygeplejerske og har travlt med sit liv, og egentlig vil hun bare gerne være anonym, men da det "kun" skulle på Viafree, så hun det som en chance for at være sammen med sin mor på den måde. Og det fik vi noget festligt ud af, og vi er meget tilfredse, og det er Viafree også.

LÆS OGSÅ: Fie Laursens nye fyr: Vi skal være sammen resten af livet 

Janni vil ikke afsløre, om der kommer flere sæsoner af 'Divaer på Discout', men hun vil ikke afvise det.

- Det ved man jo aldrig, det er jo lige kommet ud, men jeg ved, at folk har fået sig et godt grin, og vi har fået positiv respons.

LÆS OGSÅ: Uforstående Claes bekræfter brud: Cecilie slog op i en besked