Ikke set på TV: 'Paradise'-vært heppede på...

Det viser sig, at værten måske alligevel havde en favorit i finalen

I 'Paradise' er værterne objektive og hepper lige meget på alle deltagerne, men bag det professionelle ydre gemmer der sig måske alligevel nogle favoritter. Det afslørede Emil allerede forud for programmets premiere, hvor han fik talt over sig.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Tidligere deltagere tilbage i ny sæson af ‘Paradise’

- Jeg snakker rigtig godt med Frederikke. Hende og Nina har jeg jo fra mit eget lille skønne queer miljø, hvor jeg synes, det er vigtigt, at jeg specifikt er en stemme for dem. Fordi jeg skal hjælpe dem ekstra meget, fordi de ligger mit hjerte rigtig rigtig nært, fortalte Emil og fortsatte:

LÆS OGSÅ: Bitter ‘Paradise’-deltager: De fortjente ikke at vinde

- Jeg kender dem ikke, men jeg fulgte rigtig meget med i Frederikkes dokumentar. Som jeg synes er en af de bedste dokumentarer, der nogensinde har været. Den er meget ærlig, og det skrev jeg til hende, lige da jeg havde set den. "Du er superfantastisk", der havde jeg lige lavet 'Paradise'.

SE ALLE BILLEDERNE fra den røde løber her

- Jeg tog fat i hende nede på 'Paradise' og fortalte hende, at hun er fantastisk, og at hun skal huske altid at skrive til mig, fordi jeg ved, hvordan det er at være en minoritet. Jeg ved, hvordan det er at blive kigget mærkeligt på på medierne, fordi jeg har langt har, går med make up osv., så jeg vil endelig gerne have, at de tager fat i mig, fordi jeg kender deres situation meget mere end jeg kender de andres.

- Så dem hepper jeg rigtig meget på, eller ikke hepper, men de skal være under mine vinger.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe er gravid igen

I gårsdagens finale fortrak Emil Olsen dog ikke en mine, da Frederikke og Mads blev slået på målstregen af Freya og Methea.