(Foto: MTV)
(Foto: MTV)

HOT NEWS: Ung mor har født

'16 and Pregnant'-stjernen er blevet mor for anden gang.

Ashley Salazar og Justin Lane blev kendt, da det unge par medvirkede i sæson 2 af MTV-serien '16 and Pregnant', hvor tv-seerne kom helt tæt på, da dengang 17-årige Ashley og kæresten blev forældre for første gang og en måned efter fødslen bortadopterede datteren Callie til Ashleys tante og onkel.

Dengang mente de ikke, at de var klar til at blive forældre, men det har siden ændret sig, og lørdag morgen blev Ashley og Justin forældre for anden gang, da sønnen Phoenix Roy Lane kom til verden den 7. januar klokken 09:04. Det afslører Justin på Instagram, hvor han også fortæller, at sønnen vejede 2785 gram ved fødslen.

LÆS OGSÅ: Amerikansk ung mor fundet død

Ashley og Justin har været on/off siden deres deltagelse i programmet, og på sin blog har hun tidligere fortalt, at hun faktisk var flyttet fra Justin, da hun fandt ud af, at hun igen var blevet gravid. Det vides ikke, om de to er et par på nuværende tidspunkt, men ud fra de sociale medier og kommentarer fra hendes blog tyder det ikke på det. Sikkert er det dog, at det langt fra har været en nem graviditet for den 24-årige '16 and Pregnant'-deltager.

- Det har været meget op og ned i denne graviditet, og jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at det hele har været så perfekt, som jeg altid har drømt om, efter det jeg gennemgik med Callie. Men nu er det snart overstået, skrev hun kort før fødslen på bloggen, hvor hun også afslørede, at hun stadig går til psykologsamtaler hver uge.

Herunder kan du se opslaget, som Justin delte på Instagram efter fødslen:

Phoenix Roy Lane. 1/7/2017, 9:04 AM. 6.14 lbs. welcome to this world buddy. ?

Et billede slået op af Justin Lane (@justinacube) den

LÆS OGSÅ: Familien afslører: Sådan døde ung mor

LÆS OGSÅ: Efter ung mors død: Sådan har datteren det

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Ung mor venter barn nummer to

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.