‘Ex on the Beach’-stjerne tager stor beslutning

Reality-stjernen har taget en beslutning, der har afgørende betydning for, hvordan fremtiden bliver.

Det var et stort chok for alle og også for Asbjørn selv, da hans forhold til Christel Trubka i slutningen af april fik et brat afslutning. Christel valgte at forlade Asbjørn, efter de to ellers var flyttet sammen i en lejlighed i København.

LÆS OGSÅ: Åbner op om brud: Sådan opdagede jeg, at han var utro

– Jeg troede 2021 skulle være mit år. Det startede med et kæmpe brag, og alt i mit liv spillede max. Jeg var for første gang i mit liv 110 procent lykkelig hver dag. Desværre varede lykken ikke ved, lød det fra Asbjørn, der kun nåede at bo en lille måned sammen med Christel.

Christel havde bruge for at bo for sig selv sammen med sin hund, Pablo. På det tidspunkt var fremtiden en smule uoverskueligt for Asbjørn, der lige havde forladt Jylland, og spørgsmålet var, om han skulle blive boende i København eller rykke tilbage til Kolding.

LÆS OGSÅ: Ditte Julie taler ud: Det gør rigtig, rigtig ondt

Men for få dage siden tog 'Ex on the Beach'-stjernen en beslutning. Han flytter retur til Kolding.

- Det giver bedre mening for mig virksomhedsmæssigt, da jeg meget ofte har møder i Aarhus. Skriver nok under på en ny lejlighed her på fredag, når jeg lige har set den en sidste gang, fortæller Asbjørn.

Han har planer om at leje lejligheden, så det er altså ikke, fordi han har planer om at blive boende i Kolding for evigt.

LÆS OGSÅ: WOW: Se Sofie Lindes nye hus

LÆS OGSÅ: Bendtner og Philine sammen igen