En uge efter skilsmissen: Tv-kendis har fundet kærligheden igen

Tv-lægen Charlotte Bøving er blevet skilt, og allerede en ugen efter den lykkelige skilsmisse, fandt hun igen kærligheden.

Blot et par måneder efter deres to-års bryllupsdag har Charlotte Bøving og hendes hustru, Pernille Lok, besluttet sig for at blive skilt. Tv-lægen kalder det en lykkelig skilsmisse, hvor de har bevaret deres venskab, og hun afslører samtidig, at hun nyforelsket. Hun danner nu par med Christina Hedegaard Jørgensen, der arbejder som fødselshjælper.

– Tingene er helt reelle. Ugen efter Pernille og jeg besluttede os for at trykke på skilsmisseknappen, blev jeg kæreste med Christina. Vi har kendt hinanden i årevis, men der har intet været, før jeg blev skilt, understreger Charlotte Bøving overfor HER&NU.

LÆS OGSÅ: WOW! Nu afslører Caroline Fleming og Nicklas Bendtner ALT

Det var en god snak med veninden Fie Adamas til Dennis Knudsens søns barnedåb, der fik sat tingene på plads oppe i hovedet hos Charlotte. Det er ellers altid hende, der hjælper folk videre i det populære DR-program 'Lægen flytter ind', ligesom hun har udgivet adskillige bøger, senest 'Styr vreden', der er den første i en ny serie på forlaget Grønningen.

– Vores ægteskab havde skrantet i et års tid. Ingen af os var glade længere. Vi havde levet hvert vores liv i lang tid. Da jeg kom hjem, ringede jeg til Pernille og fik snakket med hende om det. Vi blev enige om at slippe hinanden. Vi var rørende enige, fortæller Charlotte Bøving.

LÆS OGSÅ: Ung mor åbner op om graviditeten: Tredje gang var lykkens gang

Christina Hedegaard, også kaldet Mama Christina, er uddannet doula fra The Birthing Company i Florida og fødselshjælper fra Fødeklinik Maia i Danmark. (Foto: Privat)
Christina Hedegaard, også kaldet Mama Christina, er uddannet doula fra The Birthing Company i Florida og fødselshjælper fra Fødeklinik Maia i Danmark. (Foto: Privat)

En lykkelig skilsmisse

Ved barnedåben løb også hun også på Christina. Igen. For de har kendt hinanden i fem år, dog uden at der har været noget dybere i det.

– Vi mødtes igen den aften, Tivoli lukkede for sæsonen, og der var koncert med Anne, Sanne og Lis. Der opstod også sød musik for os, fortæller Charlotte, der har svævet på en lyserød sky lige siden.

En af de første hun delte den glade nyhed med, var sin fraseparerede hustru, Pernille.

– Jeg ringede selv og fortalte hende det. Hun har også selv fundet en dejlig mand. Det er alt i alt en lykkelig skilsmisse, slår Charlotte Bøving fast.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ: ‘Forsidefruer’-stjerne i sorg efter dødsfald