Tessie Skovly fra 'Ex on the Beach'. Hun har tidligere dannet par med Baris fra 'Robinson Ekspeditionen'. (Foto: Nicolas Tobias Følsgaard)
Tessie Skovly fra 'Ex on the Beach'. Hun har tidligere dannet par med Baris fra 'Robinson Ekspeditionen'. (Foto: Nicolas Tobias Følsgaard)

En måned efter fødsel: Hasteopereret og frygter at blive steril

Det er ikke meget, Tessie har fået lov til at nyde sin tid som nybagt mor.

Lykken var komplet, da Tessie Skovly for en måned siden blev mor for første gang, men de seneste to uger er lykken blevet vendt til smerte og frustration. Det skriver Tessie på Instagram i et langt opslag, hvor hun blandt andet fortæller, at hun er blevet opereret, og det kunne have endt helt galt.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Det skete der, før Mikkel tog børnene

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Simon Kvamm fortæller om den nye sæson af 'X Factor'.

- De værste snart 2 uger i mit liv ser jeg endelig en ende på. En kamp med Gødstrup Sygehus, der hver eneste dag sendte mig hjem, trods jeg fortalte, hvor voldsomme smerter jeg havde, og hvor bange jeg var for at tage hjem, fordi smerten netop ikke forsvandt af lidt Panodil og Ipren som de jo har ment hver eneste dag, skriver Tessie.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne scorer 23 år ældre fyr

Hun fortæller, at hendes scanninger ikke viste noget, og at hendes infektionstal kun var lidt forhøjet. Men ifølge Tessie blev hun tilset af mere end 20 forskellige læger, og hun havde krampeanfald, der var så slemme, at de endte med angstanfald, besvimelser og skrig af smerte

- Jeg havde så ONDT. Smerten spredte sig, og alligevel sendte de os fandeme hjem HVER dag! En time frem og tilbage hver gang en bil, der skal pakkes fuldt op, eftersom vi har en lille nyfødt med, skriver Tessie.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Stadig bange

Kan blive steril

Søndag fik hun nok og fik trumfet igennem, at hun skulle have en kikkertundersøgense, og nu er hun glad for, at hun stod fast.

- Der var infektion i mine æggeledere, som havde spredt sig til min blindtarm og lavet voldsom blindtarms betændelse. Så den blev akut opereret ud, og æggelederen er jeg på antibiotika for og ser, om det forbedre sig, eller om den også ender i en fjernelse (forhåbentlig spreder det sig ikke, så jeg ender steril). Så TAK, danske sundhedssystem. For at svigte mig, både fysisk og psykisk.

LÆS OGSÅ: Tobias Rahim banket af 18-årig

- Jeg har ikke haft tiden med min søn, har været i smerter, der slet ikke er nogen, der fortjener, og jeg har alligevel gjort alt, jeg kan, for at være der for min søn, trods jeg var i så store smerter. Havde nogen lyttet til mig fra start, var det aldrig nået at sprede sig. Men vi nød tiden, alt vi kunne som familie, og Moussa var og er den bedste mand, jeg nogensinde kunne bede om. Verdens bedste støtte - ikke engang min egen ble kan jeg skifte. Han er guld værd.

Se hele Tessies opslag herunder:

 
View this post on Instagram
 

A post shared by @tessievofficial