Danmarks håndbold-darling flytter til Berlin: Rejser fra kæresten

Håndboldspilleren Mathias Gidsel og hans kæreste har været sammen i fem år og har indtil nu boet i Odense.

Det forgangne år har budt på kæmpe succeser for Danmarks unge håndboldkomet, 22-årige Mathias Gidsel, der var med til at vinde VM-guld og OL-sølv i fjor. Og nu er drømmen om at spille i udlandet også fulgt i kølvandet på det hele. Til sommer kvitter han sin gamle klub GOG i Svendborg til fordel for Füchse Berlin, hvor landsholdskollegerne Lasse Andersson, Jacob Holm og Hans Lindberg også er aktive.

LÆS OGSÅ: Casper Berthelsen er tilbage på tv som ‘Bachelor’

– Det har altid været en drøm at komme til Bundesligaen og optræde for et stort publikum. Og så ovenikøbet i en af Europas fedeste byer. Det glæder jeg mig til, siger Mathias Gidsel, der skal overtage en håndboldkollegas lejlighed i bydelen Prenzlauer Berg. Dog bliver det uden kæresten Thea, da hun må blive hjemme i Odense for at færdiggøre sin uddannelse som kiropraktor.

LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergaard om nyt tv-job: Jeg er pisse nervøs

– Jeg kommer da til at savne Thea, men der er seks timers kørsel til Odense fra Berlin, så vi må skiftes lidt til at besøge hinanden i weekenderne, siger han optimistisk og er klar til at tage de udfordringer op, der melder sig.

– Jeg skal sørge for det hele selv, men når min familie kommer på besøg, så kan de jo yde lidt rengøringshjælp, mens jeg så laver mad til dem, mener Mathias Gidsel om arbejdsfordelingen. I forhold til forlovelse, ægteskab og at stifte familie, så er det foreløbigt skudt til hjørne.

LÆS OGSÅ: Tv-kendis har født og afslører navnet

– Nej, jeg har simpelthen for travlt lige nu til at tænke på det. Jeg er jo kun 22 år, så den tid skal nok komme, siger han fortrøstningsfuldt