(Foto: Lucas Sieber)
(Foto: Lucas Sieber)

Blondie græder over fattige børn

At Thailand er fyldt med fattigdom, tager hårdt på Blondie. Og at det går ud over børnene, er forfærdeligt for hende.

I går blev første afsnit af den nye sæson ’Kongerne – Vilde i varmen’ skudt i gang. Her ser vi, hvordan Trine "Blondie" Steffensen bliver meget rørt over de mange fattige thailandske børn. Hun er chokeret over, hvor mange der lever og tigger på gaden og drømmer om, at de i stedet alle kunne blive behandlet som prinser og prinsesser.

- Jeg har været i Thailand før, tilbage i 2007, så jeg vidste godt, at det var et fattigt land. Men jeg husker bare slet ikke, at der var så mange fattige børn. Det overraskede mig fuldstændig og gjorde mig meget chokeret, fortæller Blondie til Realityportalen.

- Hvis der er noget, der betyder meget for mig, så er det børn. De skal altså bare have det godt. Alle børn burde have tøj på kroppen og nok af mad. Det var simpelthen så hårdt for mig at se, at de ikke har det sådan i Thailand, og det gjorde, at der faldt en tåre, supplerer hun.

LÆS OGSÅ: Blondie: Mit liv har forandret sig efter ’Kongerne’

Vil gerne hjælpe børn

Blondie har også tænkt meget over den forfærdelige oplevelse, efter hun er kommet hjem fra Thailand. Hun drømmer om at kunne hjælpe nogle af de mange fattige børn.

- Hvis jeg havde de økonomiske muligheder, ville jeg virkelig gerne rejse derned og gøre en forskel. Desværre har man jo bare ikke mulighed for at hjælpe dem alle, fortæller den følsomme konge.

Hun mener dog, at oplevelsen også har lært hende noget godt. Det har nemlig gjort, at hun kan få sat tingene i perspektiv og se, hvor godt vi har det i Danmark.

- Alle burde lige få en øjenåbner engang imellem og huske på, hvordan vi i Danmark kan få hjælp til alt. Det er virkelig vigtigt, at vi lige sætter pris på det, som vi har herhjemme, og det kan man nemt lige glemme, mener Blondie.

LÆS OGSÅ: ‘Blondie': Her er min nye kæreste

Drømmer selv om at få børn 

Vi ser i gårsdagens afsnit, hvor meget børn betyder for den blonde konge. Og drømmen om at få sine egne børn er bestemt også planen for nærmeste fremtid.

- Min største drøm er at blive mor. Og jeg håber da, at det skal ske snart med min dejlige kæreste. Dog skal jeg lige blive færdig med min uddannelse først, hvilket jeg bliver i december 2016, fortæller Blondie.

Hun beskriver sig selv som noget af en planlægger og har derfor også helt styr på både antallet af børn og deres navne.

- Drømmescenariet er to børn. En Bertram og en Alberte eller Mathilde. Både min kæreste og jeg er lidt rødhårede, så det kommer børnene nok også til at blive, griner hun og påpeger, at det må være at gøre verden en tjeneste, for hun har læst, at den rødhårede race er ved at uddø.

Og én ting er sikkert, når Blondie selv får børn, oplevelsen fra Thailand sidder nemlig stadig i fest-kongen.

- Mine børn skal hvert fald ikke mangle noget. De skal behandles som prinser og prinsesser. Og så er det også vigtigt, at de kommer ud i skoven og leger med grene og finder kastanjer. For mig er ærlighed og åbenhed også vigtige begreber. Det skaber fantastiske børn, slutter hun.

LÆS OGSÅ: Skal Knaldperlen være far?

LÆS OGSÅ: Blondie: Derfor er det slut med ‘Kongerne’

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.