Amerikansk ung mor fundet død

Den unge tv-mor har mistet livet i en alder af 23 år.

Tv-seerne lærte Valerie Fairman at kende, da den dengang 15-årige pige deltog i anden sæson af '16 and Pregnant' - der er en del af 'Teen Mom'-serien. Siden trak hun sig fra tv, men livet har langt fra været nemt for den unge mor, og nu har hendes liv fået en tragisk slutning.

'16 and Pregnant'-stjernen er nemlig blevet fundet død. Det bekræftet flere kilder over for The Ashley, efter at Valerie Fairmans venner og familie i de seneste timer har mindet og hyldet hende på Facebook.

Valerie Fairman blev blot 23 år og efterlader sig en datter, syvårige Nevaeh, som hun fik med ekskæresten Matt. De to gik fra hinanden i forbindelse med '16 and Pregnant'-optagelserne, og selv om de ikke fandt sammen igen, så bevarede de et fint samarbejde om datteren.

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne anholdt

Narko og prostitution

Valerie Fairman har langt fra haft et nemt liv, og siden hun trak sig fra tv gik det kun ned ad bakke for den unge mor. Flere gange har hun været i problemer med politiet, og hun har siddet i fængsel ad flere omgange. I februar 2015 blev hun blandt andet anholdt for prostitution, mens hun også flere gange har været anholdt for narkorelateret kriminalitet.

Tilbage i april blev hun idømt to års prøveløsladelse i forbindelse med en af sine tidligere domme. I sidste måned overtrådte hun reglerne for prøveløsladelsen og blev derfor indkaldt til høring, skriver The Ashley, der dog ikke ved, om høringen nåede blev til noget.

Så sent som den 15. december i år var hun igen i politiets varetægt, efter hun modsatte sig anholdelse og gav politiet falske informationer. Hun blev løsladt mod kaution dagen efter og skulle møde i retten igen 5. januar.

Men den retssag når altså aldrig at blive til noget. Endnu er der intet officielt meldt ud omkring, hvad der var årsagen til dødsfaldet, der skulle være sket i løbet af de seneste 48 timer. Men angiveligt var det en overdosis, der slog '16 and Pregnant'-stjernen ihjel.

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-Jenelle i retten: Du tager stoffer og kan ikke passe vores søn!

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.