Afsløring: Derfor støtter reality-stjernerne Karsten

Karsten var den eneste i vennegruppen, der ikke havde været med i et reality-program, men det har han nu.

Flere kendte reality-deltagere var mødt op i Empire Bio mandag aften for at støtte Karsten, der er ny deltager i dating-programmet 'True Love' Danmark.

CHOK: ‘Vild med dans’-par smidt ud den første dag

Lenny Pihl, der var blandt gruppen af reality-deltagere, havde glædeligt taget togturen på to timer for at støtte sin ven.

- Karsten er min rigtig gode kammerat, og alle hans venner, eller de fleste af dem, det er reality-folk, så vi er lidt glade for, han nu er med også, så vi kommer selvfølgelig og støtter. Han er måske den mest følsomme fyr af os, og han vil gerne have kærligheden, fortæller Lenny, der mener, at programmet passer godt til Karsten.

LÆS OGSÅ: Besvimede i ‘Robinson’: Det skete der bag kameraet

Lenny har talt med Karsten om de gode råd, inden han skulle på tv.

- Han behøver ikke spille en rolle, men kan være sig selv, fordi han er, som han er, så der var ikke så mange råd at give. Men jeg talte med ham om interview på enehånd, hvor man skal være lidt mere sprælsk og flirte med kameraet. Det er det, folk derhjemme lægger mærke til, forklarer Lenny.

LÆS OGSÅ: WOW: Tessa indtager ikonisk DR-program

Lenny er sikker på, Karsten kommer til at klare sig godt, da han er en af de gode drenge.

- Efter 'True Love' vil folk se, at han ikke er en bad boy, selvom han er stor og har tatoveringer. Han er bare en stor, glad familiefar uden børn, fortæller Lenny om sin kammerat.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 20'-par afslører stor nyhed