Ærlig paradiso: Udsat for psykisk vold i seks år

Den tidligere 'Paradise'-babe var i seks år i et giftigt forhold.

Tidligere 'Paradise Hotel'-deltager Sheena Rodriguez har ar på sjælen.

For præcis fire år siden valgte hun at gå fra sin daværende kæreste, som hun var i et forhold, der var præget af psykisk og fysisk vold, med. Sådan skriver hun i en Instagram-story, hvor hun indvier sine følgere i de konsekvenser, det seks år lange forhold havde for hende.

- Den her person havde en kontrollerende, manipulerende adfærd, der satte grænser for mig som person, for mit liv og mine drømme, indleder Sheena sin story og fortsætter:

- Relationen fik mig til at føle, at jeg var verdens mindste menneske, og at jeg ikke kunne stå på egne ben.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe ramt af dårlig samvittighed kort efter fødslen

Et levende mareridt mareridt

Mange ville måske undre sig over, hvorfor det skulle tage Sheena seks år at nå frem til, at forholdet var usundt, men ofte ser man det ikke selv. Også det var virkelighed i Sheenas tilfælde.

- I seks år ofrede jeg alt for den her person. Indtil det gik op for mig, at jeg levede et liv, der var på bekostning af mit eget. Jeg blev behandlet som om, jeg ingen følelser havde. Mit livs største drøm blev til mit livs største mareridt, fortæller en tydeligt berørt Sheena, der overfor Realityportalen uddyber yderligere:

- Det har haft den konsekvens, at jeg har sværere ved at være mig selv og binde mig til nye mennesker. Det tager mig noget tid at åbne op, og det kan ofte virke som om, jeg ikke er interesseret, selvom jeg faktisk er det.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe om ar fra selvskade: De er en del af mig

LÆS OGSÅ: ØV: Elsket program lukker og slukker

Sid ikke fast

I dag er den smukke tatovør heldigvis et helt andet sted i livet, og nu bruger hun sin platform til at støtte andre, der måske kunne befinde sig i en lignende situation.

- Kære mennesker derude, der måske sidder i klemme på den måde, jeg gjorde. Gør dig selv den tjeneste at tale om det, opfordrer Sheena og tilføjer:

- Søg væk, du må ikke sidde fast. Du er mere værd, og du fortjener det bedste. Jeg er så glad for alt det, jeg har opnået og indset efterfølgende.

LÆS OGSÅ: Chokerede realitystjerner: Her var vi, da vi hørte om Fie Laursens tand

Til Realityportalen fortæller Sheena, at hun har været heldig at have gode, støttende mennesker omkring sig, som har kunnet hjælpe hende med at se fortiden i et andet lys:

- I stedet for at lade alt det negative påvirke mig, har jeg vendt det til noget positivt. Nemlig at jeg er kommet ud af det, har lært af det, og at jeg i dag kan leve det liv, jeg gerne vil.