Chokerede realitystjerner: Her var vi, da vi hørte om Fie Laursens tand

Bloggeren løftede i går sløret for den hemmelighed, hun i flere år har kæmpet for at holde skjult.

Af Jonas Sand og Lise Nygaard - 19. maj 2017 kl. 20:54

Fie Laursen har i flere år haft en stor hemmelighed, som kun hende selv og hendes nærmeste kendte til. Det fortalte hun i 2015 til Realityportalen.dk, hvor hun sagde, at hun ville løfte sløret for hemmeligheden i sin kommende bog.
– Det er min største hemmelighed, som jeg har holdt mellem min familie og jeg i 3 år. Jeg er 100 procent sikker på, at Danmark falder ned af stolen af chok, da det, jeg har gået og holdt hemmeligt, er det, man mindst forventer. Min hemmelighed har været en hård kamp, men jeg er endelig klar til at åbne op. Så jeg håber, folk vil tage godt imod det, sagde hun dengang.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Her er min store hemmelighed
Siden har Fie Laursens følgere haft mange forskellige bud på, hvad den store hemmelighed var. Har hun været en mand? Har hun haft et forhold til Boris? Har hun i virkeligheden bare taget pis på alle folk i de senere år? Det har været nogle af de mange gæt, og da bogen ‘Min ærlighed’ i går udkom, fik to års ventetid endelig en ende. Og det var rigtigt nok en hemmelighed, som ingen havde forventet.
– Jeg har tænkt meget over, hvordan jeg skulle fortælle jer dette, for det er en af mine største hemmeligheder. Hemmeligheden er, at jeg har manglet en tand og måtte gå med en smileprotese i et par år, og nu har jeg så fået opereret en tand op i mit tandkød, der sidder lige så godt fast som en normal tand, skriver hun i bogen.
– Jeg føler mig normal nu, men det gjorde jeg ikke dengang, og det er et kapitel af mit liv, jeg aldrig glemmer. Folk, der ikke har prøvet det, ved ikke, hvordan det føles, og det kan virke overdramatisk for dem. Men jeg har taget denne historie med i min bog for dem, der går igennem det samme, som jeg gjorde. Jeg husker selv, at jeg følte mig alene og ikke kunne finde nogen, jeg kunne relatere til, fortsætter hun.
LÆS OGSÅ: Efter indrømmelser om løgn: Læserne flygter fra Fie Laursen
Chokerede realitystjerner
Fie Laursen lovede, at det ville være en hemmelighed, der ville få folk til at falde ned fra stolene i chok. På de sociale medier var folk dog ikke specielt imponerede over nyheden, og flere slog fast, at de havde forventet mere.
– Danmark får et chok. Ja, over at dine problemer ikke er større, lød en af kommentarerne blandt andet.
Tiden vil vise, om chokket er så stort, at folk om flere år vil spørge: “Hvor var du, da Fie Laursen afslørede sin største hemmelighed?”, men vi har spurgt en række andre realitydeltagere om netop det. For hvordan reagerede de, og hvor meget kom de til skade, da de faldt ned af stolen?
Det spurgte vi nogle af Realitystjernerne om, da Realityportalen fejrede fem års fødselsdag i dag, og du kan få svaret på i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Se videoen: Fie Laursen prøver løgnedetektor
LÆS OGSÅ: I dag udkommer Fies bog: Det er en drøm, der går i opfyldelse
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Stephanie afslører: Fie Laursen er mit idol
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Læs mere om