Nyforlovet 'Paradise'-babe: Jeg har aldrig kunnet se idéen i at blive gift

‘Paradise’-baben har altid sagt, at hun ikke ville giftes, men så…

Af Louise Vilsbøl - 29. maj 2018 kl. 11:00

Forleden kunne en meget lykkelig Sasha Wulff Petersen afsløre, at hendes kæreste og ‘Paradise’-kollega, Mathias With Jensen, havde været på knæ og stillet det helt store spørgsmål, som hun selvfølgelig svarede ja til. Nu åbner hun op for, hvordan det hele foregik, og det er svært at fortælle historien uden et smil på læben.
LÆS OGSÅ: DRAMA: Er det slut mellem Nadja og Lenny?
– Det var ikke noget fint og fornemt. Jeg var ved at gøre klar til natten og fik revet hele vores gardinstang ud af væggen. Det næste jeg ser er, at han står med tårer i øjnene og går på knæ, fortæller Sasha, som slet ikke havde set det komme.
– Det kom rimelig meget bag på mig, så jeg skulle lige finde ud af, hvad der foregik, før jeg egentlig reagerede. Og der gik også noget tid, før jeg overhovedet slap gardinstangen.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-par skal giftes

Ville egentlig ikke giftes, men så…

Foto: Privat


Sasha var dog utrolig glad for frieriet, og hun kunne ikke lade være med at få tårer i øjnene ligesom Mathias, og det er der en særlig grund til.
– Det jo en stor ting, specielt fordi jeg altid har sagt, at jeg ikke ville giftes, men det fik han lavet om på, fortæller Sasha og uddyber, hvad der fik hende til at ombestemme sig omkring at blive gift.
– Ham og generelt bare vores forhold. Jeg har aldrig kunnet se idéen i det, og det ved han også godt.  Men så her de seneste seks måneder har jeg tit sagt til ham, at jeg altså gerne ville giftes alligevel, så han ikke var i tvivl.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Tine efter sex med Jonas: Han er en fucking idiot!

Her selv designet ringen

Selvom det kom som en stor overraskelse for Sasha, at Mathias friede, så har hun faktisk selv været med til at vælge sin ring, hun vidste det bare ikke.
– Vi skulle ind og have designet en ring til ham. Og i forbindelse med det faldt snakken på forlovelsesringe, da jeg så havde fundet ud af, hvordan jeg gerne ville have, den skulle se ud, sagde jeg til Mathias, at han skulle tage billeder, for så vidste han da, hvordan jeg gerne ville have, den så ud, når vi kom dertil. Jeg vidste så bare ikke, at han fik den lavet med det samme, fortæller Sasha med et smil, som vidner om, at hun er meget tilfreds med ringen.
‘Paradise’-parret har endnu ingen planer for brylluppet, og de vil heller ikke stresse med det, fordi det kun er en oplevelse, de får én gang, og derfor er det vigtigste, at alt skal være helt perfekt, og der ikke kommer til at mangle noget.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila og Heidi taler ud om dommen: Jeg er lidt ligeglad
LÆS OGSÅ: Fie blev fravalgt af Lenny: Jeg ahr stadig ikke tilgivet ham