‘Nybyggerne’-par har solgt huset: Klar til nye eventyr

‘Nybyggerne’-parret Malene og Christian har solgt deres hus på Møn og er klar til et nyt liv i Silkeborg.

Af Rikke Lynge - 30. april 2021 kl. 14:55

‘Nybyggerne’-parret Malene og Christian fra sæson 2020 blev så forelsket i Silkeborg, da de optog Nybyggerne sidste år, at de satte deres ejendom på Møn til salg. Dengang viste de ikke, om de blev vinder af huset i Silkeborg, men de vidste, at de skulle bo i byen.

– Uanset om vi vinder ‘Nybyggerne’-huset eller ej, så har vi besluttet os for at flytte til Silkeborg. Vi nåede simpelthen at forelske os i byen. Derfor har vi sat vores hus på Møn til salg, og nu venter vi bare på, at det bliver solgt, fortalte Christian tilbage i november til HER&NU.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par skal cykle for kræftramte børn

Malene og Christian Lauritsen samt børnene Coco og Nimbus (Foto: Klaus Bo Christensen))

Nu er drømmen blevet en realitet, for huset på Møn er solgt, det skriver parret på Instagram.

– Vi er simpelthen så glade, fordi det betyder, at vi nu skal ud på nye eventyr, og er der noget, vi elsker, er det nye eventyr. Men når det så er sagt, har vi faktisk også en lille klump i maven, fordi vi elsker faktisk vores ejendom og synes selv, at den er super lækker, skriver parret.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne føder ved planlagt kejsersnit

Parret vandt som bekendt ikke ‘Nybyggerne’-huset i Silkeborg, og de havde faktisk overvejet, om de bare skulle blive på Møn.

– Faktisk havde vi snakket om at blive boende, og vi havde lidt “droppet” at sælge, men pludselig stod der nogle købere, og så kiggede vi en ekstra gang på hinanden “skal vi gøre det? Skal vi sælge den”? Vi havde faktisk lidt svært ved at sætte en underskrift på købsaftalen, da vi sad med den, og jeg tror, at vi kiggede på den i halvanden time, før vi skrev under, skriver parret.

LÆS OGSÅ: Michelle vandt en gave, der er større end de 500.000 kroner

Parrets børn Coco og Nimbus er vokset op i huset på Møn, og derfor har parret mange minder fra huset.

– Coco har sagt, at når hun bliver voksen, så køber hun ejendommen tilbage, og så håber vi bare, at vi må flytte hjem til hende, skriver parret på Instagram.

LÆS OGSÅ: Thomas Vinterberg taler ud om tragedien: Hun var død på stedet