‘Vild med dans’-stjerne føder ved planlagt kejsersnit

Om ganske få dage bliver skuespilleren mor til endnu en lille guldklump. Det fortæller hun til mediet ‘To The Moon, Honey’, hvor hun også afslører kønnet på baby.

Af Caroline Grønne Wigdal - 26. april 2021 kl. 10:09

Den 33-årige skuespiller og tidligere ‘Vild med dans’-deltager venter sit andet barn, og nu ved hun, at hun skal føde ved planlagt kejsersnit i denne uge.

Det fortæller Molly Egelind i et stort interview med ‘To the Moon, Honey’. Her afslører hun også, at det er en lille pige, hun har i maven.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører ny baby: Troede ikke, min tredje baby ville komme så hurtigt

– Da jeg blev udskrevet efter min seneste indlæggelse, fik jeg beskeden om, at jeg skal have kejsersnit. Det kom ikke som noget chok. Jeg har jo vidst siden uge 20, at jeg har foranliggende moderkage, og det har hele tiden været på tale som en sandsynlighed. Faktisk blev jeg virkelig lettet over, at der endelig kom en afklaring, og jeg kunne begynde at fokusere min energi på noget konkret, og prøve at få det bedste ud af min situation, siger Molly Egelind til mediet. 

Sammen med manden, Benjamin, og datteren, Ellinor, har Molly Egelind forsøgt at få det bedste ud af pandemiens afsavn (Foto: Klaus Bo Christensen)

Hun har i løbet af graviditeten været indlagt tre gange med blødninger og har altså en foranliggende moderkage. Derfor skal hun i denne uge have et planlagt kejsersnit.

LÆS OGSÅ: UH! Stephanie og Cengiz har fået stor drøm opfyldt

Tilbage i februar afslørede Molly Egelind selv graviditeten på sin Instagramprofil.

– Baby love. Nu kan det ikke rigtig skjules længere – vi bliver én mere i kærlighedsflokken i 2021, lød jublen. 

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne skal være far

Vi kender hende især fra TV 2 Chalie-serien ‘Sygeplejeskolen’, men det helt store gennembrud fik hun i 2012, hvor hun medvirkede i Susanne Biers ‘Den skaldede frisør’. Da Molly i 2018 dansede med Mads Vad og nåede hele vejen til finalen i ‘Vild med dans’, fik danskerne for alvor mulighed for at komme lidt mere ind på livet af skuespillertalentet.

Molly Egelind har i forvejen datteren Ellinor på 6 år sammen med sin mand Benjamin, der også er skuespiller.

LÆS OGSÅ: Bubbers ekskone afslører nye detaljer om skilsmissen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Molly Egelind (@mollyegelind)

Læs mere om