'Nybyggerne'-pars hårde kamp: Alt er gået i stå

‘Nybyggerne’-parret Christine og Mikkel er endt i lidt af et hus-helvede under renoveringen af deres nye hus.

Af Louise Andersen - 14. december 2017 kl. 11:19

Det har været lidt af et projekt at få istandsat dét hus, ‘Nybyggerne’-parret Christine og Mikkel købte tidligere i år. Parret har været udfordret med renoveringen fra start og udfordringerne ser ud til at fortsætte, fortæller Christine i et blogindlæg.
– Vi opdagede at huset er bygget på en fejl! Vi har nu sluppet vores håndværktøj, med et brag. Alt er gået stå, og forsikringen er hidkaldt igen. Jeg er nervøs og har ondt helt inde i maven, skriver Christine på sin blog.
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Christine har fået nyt job: Et liv som Carrie Bradshaw
Der venter nu parret en kamp med forsikringsselskabet, og det er netop dét, der gør Christine nervøs.
– Jeg har selvfølgelig læst alt om, hvordan denne kamp, på trods af åbenlys skade, kan tage op til tre år med et modvilligt forsikringsselskab. Vores forsikring har i forvejen været så hårde at kæmpe med; I husker måske, at jeg skrev om nogle andre “små”-skader? På trods af vi havde betalt en byggesagkyndig for at udarbejde en rapport, som kun bekræftede vores anelser, vil de stadig ikke give efter. Og det immervæk “kun” småpenge. Nu har vi et problem i million-klassen, skriver Christine.
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Christine: Jeg ville ikke gøre det igen
Det er efterhånden fire måneder siden, at Christine og Mikkel begyndte livet som couch-surfere på grund af renoveringen. Spørgsmålet er, hvordan fremtiden ser ud nu.
– Jeg kan slet ikke beskrive hvordan jeg har det. Og hvis forsikringen ikke dækker, hvad gør vi så? Vi kan ikke bygge videre på et hus med sådan en skade. Vi har muligvis investeret vores penge i et hus, som ikke har værdi længere, skriver Christine.
Der er dog et lille lys i mørket for ‘Nybyggerne’-parret, som kan se frem til at holde jul på Maldiverne i år.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Line: Fødslen gik ikke som håbet
LÆS OGSÅ: Puk Elgård skal igen styre ‘Nybyggerne’: Dejligt at være tilbage