'Nybyggerne'-præmie tvinger Lise til at droppe studiet - Her & Nu

'Nybyggerne'-præmie tvinger Lise til at droppe studiet

Det lød meget godt med en historisk stor tv-præmie, men sejren har fået konsekvenser for Lise.

Af Louise Vilsbøl - 21. april 2016 kl. 10:28

En historisk stor tv-præmie lød det så flot fra TV 2, da de udloddede et hus til 3,4 millioner i ‘Nybyggerne’, men en så stor præmie kan have alvorlige konsekvenser for vinderne, og det er tilfældet for Lise og Michael. Inden sejren læste Lise til sygeplejerske, men det gør hun ikke længere.
– Jeg er droppet ud for at lave andre spændende projekter og så starte igen til februar. Præmien gør, at jeg ikke er berettiget til SU, så jeg så ikke så mange andre muligheder, desværre, skriver hun på Instagram og uddyber over for de følgere, der undrer sig:
– Fordi det bliver betegner som en “b-indkomst”, så jeg har tjent for meget i år. Skal også betale SU’en fra februar til april tilbage. Men vi kan jo ikke få mad på bordet på grund af, at vi ejer et hus, så jeg fatter det heller ikke.
 LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Michael skifter karriere
LÆS OGSÅ: Hjemme hos vinderne af ‘Nybyggerne’: Sådan påvirkede programmet vores forhold
Vil ikke spise friværdien op
Lise tager det dog med oprejst pande og forsikrer følgerne om, at det er okay, hun har nemlig en masse spændende projekter, som hun i stedet vil kaste sig ud i. Kæresten Michael er også stoppet på sit faste arbejde på Skoda-værkstedet i Hobro, så nu glæder de sig til for første gang at have lidt sabbatår sammen.
For Michael er det dog ikke sikkert, at sabbatåret kommer til at vare helt til februar. Han har nemlig planer om allerede til august at søge ind på Politiskolen. Og indtil da vil de småjobbe lidt, for selv om de godt kunne, så har de ingen intentioner om at spise deres friværdi op, som Lise skriver på Instagram.
Se alle billederne af Lise og Michaels vej til finalen i det store galleri øverst i artiklen, hvor der også er billeder af vores besøg hjemme hos dem i lejligheden i Aalborg og fra vinderhuset i Farum.
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’: Det skal der ske med tabernes huse
LÆS OGSÅ: GALLERI: Se alle husene fra ‘Nybyggerne’
 LÆS OGSÅ: Simon og Anne fra ‘Nybyggerne’ vandt drømmehuset – nu er det solgt


Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.