Numse-Rasmus sviner Fie Laursen til på ny sang

Numse-Rasmus har tidligere udgivet ‘Who’s Your Daddy’, og nu følger altså track nummer to, som har fået titlen ‘Botox’.

Af Louise Andersen - 30. april 2018 kl. 16:55

Rasmus Billing Birnbaum, bedre kendt som Numse-Rasmus, har aldrig været bleg for at kaste sig ud i nye ting, og hans nyeste påfund er et musikalsk et af slagsen. Han har tidligere udgivet sin første single på YouTube, som fik navnet ‘Who’s your Daddy’, og nu er han altså klar med efterfølgeren, som har fået titlen ‘Botox’. Inspirationskilden har blandt andet været Fie Laursen, der bliver kaldet ‘en dejlig botox-tæve’ på tracket.
– Det har været go’ lir, og alle ved, hvad botox er. Der er ikke lavet et track på det før, og jeg valgte Fie, fordi hun kan tåle det, lyder det Numse-Rasmus.
LÆS OGSÅ: Numse Rasmus udfordrer Fie Laursen: Tør du overnatte med mig?

LÆS OGSÅ: Fie Laursen om Numse Rasmus-udfordring: Jeg siger ja, hvis …
Numse-Rasmus har ikke advaret Fie Laursen om, at han var på vej med et såkaldt diss track.
– Jeg har slet ikke været i kontakt med Fie. Jeg lavede det i sjov, og hun kan tåle det, siger han.

Fie: Han er lidt underlig

Fie har hørt Numse-Rasmus’ sang, der jo handler om hende.
– Jeg har hørt den, og den er vildt mærkelig, griner Fie, da Realityportalen kontakter hende for at høre, hvad hun tænker om sangen.
LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus mistede lysten til at leve: Nu vil han lave tv med Valdemar
Fie havde ingen idé om, at Numse-Rasmus var klar med en sang om hende, og hun tager det ikke tungt.
– Han laver tit videoer om mig på Youtube. Jeg synes, at han er lidt underlig, men godt han hygger sig! Han er bare en gammel mand, der keder sig jo. Jeg tror ikke han har noget problem med mig. Han har nok bare set, at unge bliver kendte på diss tracks som dét Johnni Gade lavede om mig. Han slog jo igennem og fik en karriere på mit navn, så jeg tænker, at det prøver han da også lige, siger Fie Laursen.
LÆS OGSÅ: Lykkelig Numse-Rasmus: Jeg skal giftes i Afrika
Numse-Rasmus fortæller til Realityportalen, at han ikke har tænkt sig at gøre karriere inden for musik, men at han blot synes, at det er sjovt at lave. Du kan høre ‘Botox’ herunder:

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Se Caroline og Fie slutte fred i junglen
LÆS OGSÅ: Husker du? Da Numse-Rasmus havde sex med en kage
LÆS OGSÅ: Best of ‘Numse’-Rasmus: Se 10 legendariske klip

Læs mere om