Fie Laursen om Numse Rasmus-udfordring: Jeg siger ja, hvis …

Bloggeren er ikke helt afvisende over for ‘Singleliv’-deltagerens udfordring.

Af Jonas Sand - 9. august 2017 kl. 11:55

Rasmus Billing Birnbaum – bedre kendt som Numse Rasmus – meldte sig i går på banen med noget af en udfordring til bloggeren og realitydeltageren Fie Laursen. Det gjorde han i en video på YouTube.
– Fie Laursen, nu skal du høre her. Jeg stiller dig en udfordring. Er du klar på at overnatte 24 timer med mig – overlevelsesmæssigt set med madlavning, overnatning og at lave en bivuak. Jeg giver dig udfordringen her klart og tydeligt. Tør du overnatte med Numse Rasmus 24 timer i en skov på overlevelsestur. Tør du det, Fie Laursen?  siger han i videoen.
Planen var, at det hele skulle filmes og lægges ud på YouTube, og til gengæld ville Numse Rasmus levere en præmie bestående af en wallsticker med en hemmelig tekst og blomster, chokolade, tyggegummi samt et billede af dem begge. Og faktisk er Fie Laursen ikke helt afvisende, da Realityportalen.dk viser hende udfordringen.
LÆS OGSÅ: Numse Rasmus udfordrer Fie Laursen: Tør du overnatte med mig?

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Numse Rasmus forsøge at lokke sin date med i swingerklub.


LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus: Jeg er ikke en klam, liderlig satan
– Hvis det bliver filmet til noget, så ja. Men ikke hvis vi selv skal filme, lyder det fra en grinende Fie Laursen, der uddyber, hvorfor hun gerne vil have andre med på turen.
– Fordi jeg ikke kender ham, så det er mere betryggende, hvis der er andre. At sove alene i en skov med en fremmed, gammel mand er ikke særligt tiltalende, fortsætter hun med et grin.
LÆS OGSÅ: Sommerens store hit? Fie Laursen klar med ny musikvideo
Det er dog ikke kun udsigten til at være alene i en skov med Numse Rasmus, der gør hende lidt nervøs.
– Jeg ville nok være en tøs (hvis udfordringen bliver til noget, red.). Jeg er bange for mørke og insekter, fastslår Fie Laursen.
Tiden vil vise, om seerne får mulighed for at følge Numse Rasmus og Fie Laursens overlevelsestur.
LÆS OGSÅ: Numse Rasmus afslører: Klar til ‘Vild med dans’
LÆS OGSÅ: Fie Laursen og Mai Manniche lancerer smykkekollektion
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Læs mere om