Numse-Rasmus mistede lysten til at leve: Nu vil han lave tv med Valdemar - Her & Nu

Numse-Rasmus mistede lysten til at leve: Nu vil han lave tv med Valdemar

De to realitydeltagere har slået sig sammen og har planer om at lave et program.

X Factor, Singleliv
Af Jonas Sand - 2. april 2018 kl. 14:55

Det er efterhånden et stykke tid siden, at Rasmus Billing Birnbaum – bedre kendt som Numse-Rasmus – har været på skærmen, men hvis han får sin vilje, så ændrer det sig snart. Han har nemlig slået sig sammen med Valdemar Jensen fra ‘Drengene på kanten’, og de to har et tv-program i tankerne.
– Vi har fundet et megagodt koncept, synes vi selv. Valdemar og jeg er et godt match. Jeg forstår ikke halvdelen af, hvad han siger, og vi har det sjovt sammen, siger Numse-Rasmus, der håber, at de kan få et produktionsselskab med på vognen.
LÆS OGSÅ: CHOK: TV3 dropper ‘Paradise Hotel’
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester – vi boller bare!
De to faldt i snak inden Reality Awards tidligere i år, og siden blomstrede en idé i deres tanker.
– Vi vil gerne hjælpe folk. Så det program, vi vil lave, handler om, at når man selv har været under gulvbrædderne, som jeg har været, og Valdemar har også prøvet mange ting, så vi vil gerne hjælpe folk, der trænger til en kærlig hånd og et spark bagi på den gode måde. Det kan være med rengøring eller andet, de har brug for hjælp til, siger Rasmus, mens Valdemar uddyber:
– Vi vil gerne hjælpe dem, der er på kontanthjælp, og folk uden selvtillid. Numse-Rasmus har styr på det med at finde jobs, og jeg er god til at give folk selvtillid. Men det er jo bare en idé, som vi har, og som vi gerne vil lave til et tv-program, siger ‘Drengene på kanten’-stjernen.
LÆS OGSÅ: Lykkelig Numse-Rasmus: Jeg skal giftes i Afrika

Mistede lysten til at leve

I løbet af et par år mistede Numse-Rasmus to personer tæt på ham, da først hans far og siden hans bedste veninde døde. Og det tog hårdt på realitydeltageren.
– Jeg mistede lysten til at leve. Jeg havde ingen overskud til livet. Jeg var bare helt nede under gulvbrædderne, siger Numse-Rasmus om den hårde periode, som han ikke har talt åbent om før nu.
En komplet makeover af realitydeltagerens lejlighed hvor han også fik smidt en masse af farens gamle tøj ud, har dog hjulpet med at få ham ovenpå igen.
LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus langer ud efter Linse: Det er plagiat!
– Jeg har fået livsglæden igen. Der er noget at leve for. Livet er dejligt, og jeg vil ikke undvære det. Jeg vil nyde hver dag.
Nu håber han altså på, at han sammen med Valdemar kan finde et produktionsselskab, så han kan hjælpe andre med at få livsglæden tilbage, eller hvad de nu har brug for hjælp til.
LÆS OGSÅ: Valdemar: Jeg blev castet til ‘Divaer i junglen’

Vil du have hjælp af Numse-Rasmus og Valdemar?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes: Kevin har fået sin største drøm opfyldt