Nadja efter 'Paradise'-exit: Mike er svag

Ifølge Nadja er Mike ikke ligefrem den skarpeste kniv i skuffen.

Af Emilie Holm Egebro - 23. maj 2019 kl. 7:25

Mike måtte forlade ‘Paradise Hotel’ i aftes, men han var ikke den eneste af gæsterne. Mike fik nemlig lov at hive en fra det modsatte køn med i faldet, og her faldt valget på partneren, Nadja. Mikes begrundelsen var, at han mente, Nadja var skyld i, at han i første omgang var kommet i fare, idet det var Nadja, der havde fortalt Anne, at Mike prøvede at danne en firemandsgruppe.
LÆS OGSÅ: Efter indlæggelse og isolation: Nu er reality-pars datter blevet døbt

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager er gravid med ny kæreste
Selvom Nadja godt kan forstå Mikes begrundelse, mener hun bestemt, at han tog et dårligt valg og endnu engang ikke tænkte sig om.
– Jeg havde det selvfølgelig ikke særlig godt med, at Mike tog mig med, så jeg røg ud af hotellet. Jeg ville hellere være røget til parceremoni end at blive taget med i faldet, da jeg ingen indflydelse havde overhovedet, når det skete på den måde. At Mike tog mig med, viser dog bare, at han ikke forstod, hvad spillet gik ud på. Det havde jo været meget bedre at smide en stærk spiller ud end at tage mig, hans partner, med i faldet. Jeg tænker, at det er, fordi han er svag, og fordi han tænkte, at det var det letteste, siger Nadja til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-babe er gravid
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud
– Han kunne ikke engang begrunde sit valg, så det blev igen tydeligt, at Mike var derinde for at være på bade/hygge-ferie. Han burde have taget en af de andre piger end mig og Louise med i faldet, så han havde taget en stærkere spiller. Der er dog ingen sure miner herfra, da det er et spil, og jeg kan også godt forstå, at det på en måde er min egen skyld, at jeg røg ud. Derfor er jeg heller ikke skuffet eller sur på Mike over hans valg. Jeg skulle blive lige sluge den, og Mike og jeg har det fint i dag, tilføjer hun.
Se næste afsnit af ‘Paradise Hotel’ i aften klokken 22.00 på TV3 og Viaplay.
LÆS OGSÅ: Ung mor gennemfører sit første maraton: Jeg kastede op 5 gange
Se klippet nedenfor, hvor Anne fortæller, at hun elsker at være led:

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Robinson’-Sasha single igen