Efter indlæggelse og isolation: Nu er reality-pars datter blevet døbt

Reality-parret kunne i weekenden endelig fejre deres datter efter en hård omgang på hospitalet.

Af Emilie Holm Egebro - 22. maj 2019 kl. 15:03

Tilbage i 2014 under ‘Robinson Ekspeditionen’ faldt deltageren Christian Rørbæk-Løcke på knæ for kæresten Lisa Møgeltoft Andersen for rullende kameraer. Det blev et stort ja fra Lisa, og i maj 2015 var der bryllup i Auning Kirke, hvorefter parret begge fik efternavnet Møgeltoft Rørbæk-Løcke.
Den 20. april 2017 blev parret de lykkelige forældre til sønnen Hector, og i december blev familien udvidet med endnu et medlem, da lille Holly kom til verden.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Robinson’-Sasha single igen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Amalie Szigethy indrette børneværelse.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-babe er gravid
Desværre er det første halve år som familie på fire ikke gået helt nemt, da Holly tilbage i marts fik nogle meget grimme hosteanfald, der endte ud i, at hun blev hentet af ambulance, fordi hun blev bevidstløs. Hun havde fået kighoste og måtte indlægges under konstant overvågning og isolation.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager er gravid med ny kæreste
Hele den voldsomme hændelse betød, at familien måtte aflyse Hollys barnedåb i slutningen af marts, men heldigvis er alt blevet godt igen nu, og i søndags, den 19. maj, blev Holly døbt.
– Dagen gik så godt. Lige efter bogen. Det var en meget stille og rolig barnedåb – kun med de nærmest familie. Vi holdt kæmpe fest for Hector sidste gang, så nu kunne vi godt “nøjes” med lidt mindre. Det var også meget rart ovenpå de sidste tre måneder med en “syg familie” på grund af kighosten, fortæller Lisa til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Ung mor gennemfører sit første maraton: Jeg kastede op 5 gange
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud
– Det var dejligt, at det helt nede på jorden og så fantastisk at se ens børn være på toppen igen og bare være glade igen. Så vi kunne ikke have ønsket os en bedre dag, forsætter hun og tilføjer, at Hollys fulde navn er Holly Møgeltoft Rørbæk-Løcke.
Se de fine billeder fra barnedåben øverst i galleriet.
LÆS OGSÅ: Simone forklarer: Derfor smed jeg p-pillerne og gik fra kæresten
Se videoen, hvor Christian frier til Lisa under ‘Robinson’, nedenfor:

LÆS OGSÅ: Ordblind ung mor afslører: Emliys navn var en fejl