'Modern Family'-stjerne afslører detaljer om dødsfald: Det er ikke, den man tror - Her & Nu

'Modern Family'-stjerne afslører detaljer om dødsfald: Det er ikke, den man tror

Den populære serie mister en vigtig karakter i den nuværende sæson, men hvem bliver det?

Af Jonas Sand - 19. oktober 2018 kl. 16:55

I øjeblikket kører den tiende – og måske sidste – sæson af ‘Modern Family’ på de amerikanske tv-skærme. Det har længe været planlagt, at sæsonen skulle være den sidste af serien, men for nylig åbnede medskaber Christopher Lloyd op omkring mulighed for, at ‘Modern Family’ kunne fortsætte endnu længere.
Det vides ikke med sikkerhed endnu, men det er dog sikkert, at denne sæson kommer til at indeholde en række afsnit, der er noget mørkere, end det tidligere har været tilfældet i den sjove komedieserie. Der er nemlig en af de vigtige karakterer, der dør.
– Vi kommer til at berøre nogle større livsbegivenheder i denne sæson. Der kommer et dødsfald, hvilket med sikkerhed er et emne, som familier er nødt til at håndtere, og det er ikke nemt på tv, fordi det er et tungt emne. Men på samme tid vil det også være usædvanligt for en familie ikke at gennemgå det, sagde seriens medskaber Christopher Lloyd til Entertainment Weekly op til sæsonen.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe og ekskæreste i åben krig: Nu har de politianmeldt hinanden
LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor er jeg blevet gravid

Hvem er det?

Siden har alle seriens fans stillet det samme spørgsmål: Hvem er det? Teorierne har været mange, og der er blevet gættet på alt fra familiens overhoved, Jay Pritchett, til familiens elskede hund. For mange er Jay det oplagte valg, fordi han er den ældste, og fordi det samtidig vil give ham mulighed for at være med i den kommende sæson af ‘Vore værste år’, der ifølge rygterne bliver arbejdet på.
Men noget tyder på, at det ikke er ham, der stiller træskoene i sæsonen – i hvert fald hvis man skal tro de udtalelser, som Ariel Winter, der i serien spiller Alex Dunphy, for nylig gav til Entertainment Weekly.
– Det er en karakter, som vi alle vil være kede af at se forlade os, men det er formentlig ikke en ældre karakter, som man tror, det bliver, lød det kryptisk fra hende.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Endnu en kultserie vender tilbage med nye afsnit
Hun fortalte blandt andet også, at dødsfaldet kommer til at påvirke hele familien, og at nogle af familiemedlemmerne håndterer det bedre end andre. Men selv om det bliver et mere mørkt emne end normalt, så lovede hun, at serien ikke skifter helt karakter i flere afsnit.
– Vi forsøger at holde det hele muntert, og det er en serie, som folk kan nyde, men vi indarbejder også nogle hændelser fra virkeligeheden i den, afslørede hun.
Hun ville dog naturligvis ikke give svaret på det helt afgørende spørgsmål, og derfor må folk stadig nøjes med at gætte sig til, hvem der kommer til at dø.
Det vides ikke, hvornår den tiende sæson kommer til Danmark, men på Netflix kan du i øjeblikket se de første otte sæsoner.
LÆS OGSÅ: Dansk realitypar er gået fra hinanden: Vi taler ikke længere sammen
LÆS OGSÅ: Officielt: ‘Criminal Minds’ får ny sæson, men …