'Modern Family'-skaber afslører: Vigtig karakter dør i den nye sæson - Her & Nu

'Modern Family'-skaber afslører: Vigtig karakter dør i den nye sæson

Den kommende sæson af den populære komedieserie bliver mere trist end de første ni. Her skal familien nemlig sige farvel til et markant medlem.

Af Jonas Sand - 14. september 2018 kl. 10:34

Senere på måneden vender den nye – og måske sidste – sæson af ‘Modern Family’ tilbage til de amerikanske tv-skærme. Det har længe været planlagt, at den kommende sæson skulle være den sidste af serien, men for nylig åbnede medskaber Christopher Lloyd op omkring mulighed for, at ‘Modern Family’ kunne fortsætte endnu længere.
I den forbindelse løftede han også lidt af sløret for handlingen i den tiende sæson, hvor han blandt andet fortalte, at der i sæsonen ville være et dødsfald. I et nyt interview med Entertainment Weekly fortæller han nu lidt mere.
– Vi kommer til at berøre nogle større livsbegivenheder i denne sæson. Der kommer et dødsfald, hvilket med sikkerhed er et emne, som familier er nødt til at håndtere, og det er ikke nemt på tv, fordi det er et tungt emne. Men på samme tid vil det også være usædvanligt for en familie ikke at gennemgå det, siger Christopher Lloyd til mediet.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe og ekskæreste i åben krig: Nu har de politianmeldt hinanden
LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor er jeg blevet gravid

Hvem dør?

Medskaberen ønsker ikke at fortælle, hvilket familiemedlem der mister livet – eller hvordan det sker – men han slår fast, at det er en af seriens store karakterer, og at det vil være et følelsesladet øjeblik, der kommer til at strække sig over flere af sæsonens afsnit.
Om dødsfaldet har noget at gøre med den kommentar, som Christopher Lloyd senere i interviewet kommer med, da han bliver bedt om at give et generelt hint for handlingen i sæsonen, vides ikke. Men det er ikke utænkeligt.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Endnu en kultserie vender tilbage med nye afsnit
– Der kommer en markant ændring for en familie. En ændring, som folk måske troede ville komme på et senere tidspunkt, men det sker tidligere, end man forventede, siger han.
Alle seriens hovedroller har kontraktudløb efter den kommende sæson, men i øjeblikket forhandler man altså om en forlængelse. Men noget tyder altså på, at der i hvert fald er en af seriens karakterer, der ikke får en kontrakt at underskrive, hvis serien skal fortsætte efter sæson ti.
Den nye sæson af ‘Modern Family’ har premiere på amerikansk tv den 26. september. Det vides ikke, hvornår den kommer til Danmark, men på Netflix kan du i øjeblikket se de første otte sæsoner.
LÆS OGSÅ: Dansk realitypar er gået fra hinanden: Vi taler ikke længere sammen
LÆS OGSÅ: Officielt: ‘Criminal Minds’ får ny sæson, men …