Miss Paradise bekræfter brud: Jeg fik øjnene op - Her & Nu

Miss Paradise bekræfter brud: Jeg fik øjnene op

Forholdet er slut mellem Bro og Elina, og alt tyder på, at det er Bro, der har trådt ved siden af.

Af Louise Vilsbøl - 4. november 2019 kl. 10:47

Gennem de seneste uger har rygterne svirret omkring forrige års Miss Paradise Elina Dahl og ‘Paradise’-hitmageren Bro alias Kevin Andreasen. De har nemlig endnu en gang slettet alle billederne af hinanden på deres respektive Instagramprofiler, og derfor er det nærliggende at tro, at de er gået fra hinanden igen.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe taler ud om kærestens død
Der blev pustet yderligere til rygterne, da man i en reklame for Bros julesang i sidste uge kunne høre ham sige, at han blandt andet ikke havde været verdens bedste kæreste i år. Og nu tager Elina bladet fra munden og bekræfter bruddet.
– Hvis nogen er i tvivl, så er mig og Kevin altså IKKE sammen længere. Jeg får mange beskeder om det, jeg har endda haft personer, jeg slet ikke kender, der har ringet mig op og spurgt. Så her har I et fælles svar, for jeg vil ikke havde, at der er nogen forvirring omkring det, skriver Elina i en update på sin insta story og fortsætter med forklaringen:
– Jeg fik bare mine øjne op.
LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Bro: Alt jeg ønsker er hende

Især den sidste sætning i Elinas update lader til at være et spark til hendes nu ekskæreste, som tilsyneladende har ret i, at han ikke har været den bedste kæreste i år. Det lyder dog ikke på hans julesang, som om han har opgivet håbet.
– Jeg tror ikke, at den her december den bliver min, for alt jeg ønsker, det er hende, men jeg har måske været lidt slem i år, synger han.
Det er ellers kun godt og vel en måned siden, parret havde planer om at flytte sammen, men nu har piben altså fået en anden lyd. Det er dog langt fra første gang, det går op og ned for ‘Paradise’-parret.
LÆS OGSÅ: Efter hede kys med ‘Paradise’-babe: Bro benægter utroskab
Tidligere på året florerede der rygter om, at han havde været Elina utro under optagelserne til ‘Paradise’, hvor man da også kunne se ham for rullende kameraer kysse med Klara. Dengang var Bro en stor undskyldning og påpegede, at ham og Elina ikke var kærester, da optagelserne fandt sted, men det var alligevel tydeligt, at han havde måttet bede om tilgivelse.
–  Jeg var sgu trist over det, og jeg lod mig rive med af en af deltagerne. Elina og jeg er sammen den dag i dag. Jeg håber ikke, at mine handlinger har såret nogen, og vil lige give jer et godt råd med på vejen: Hold fast i den I elsker. Kæmp for det! Et kys er flygtigt, men kærligheden er dyb. Den er svær at finde, så pas på den, skrev Bro på det tidspunkt.
Dengang fik parret klinket skårene, så spørgsmålet er, om det kommer til at ske i år, så Bros december måske alligevel bliver god.
LÆS OGSÅ: Princess Natascha taler ud om stofmisbrug og overdosis